Heerlijke zeilarrangementen op prachtige traditionele schepen. Zeilen op het grevelingenmeer in Zeeland, zeilen op het ijsselmeer, in friesland, op de wadden, op het sneekermeer. Een fantastische zeildag vind je hier!

Bent u op zoek naar een groepsuitje op het water? Ga zeilen met uw gezelschap en u heeft de dag van uw leven! Bij elke zeilboot krijgt u en de andere groepsleden de gelegenheid om zelf ook het roer in handen te nemen en ook eens te ervaren hoe zwaar het nou eigenlijk is om te zeilen.

Ook qua zeilboot zijn er vele verschillende mogelijkheden. Voor elke groepsgrootte weten we een geschikt zeilarrangement te vinden. Zo kunt u zeilen op een botter, catamaran, jacht, klipper, lemsteraak, skutjes, tjalk, valken en ga zo nog maar even door!

Door heel Nederland kan er gezeild worden. Wilt u graag tijdens het zeilen een uitstapje maken ga dan naar het Forteiland Pampus. Andere mogelijkheden zijn zeilen op de Waddenzee, op het Gooimeer, op het IJsselmeer, op het Ketelmeer, op het Sneekermeer en niet te vergeten op het Veluwemeer.

Redacteur