Zeilen op de Hollandia is een belevenis op zich. Of u nu met uw vereniging, bedrijf of familie wilt varen, zeilen op deze klipper vanuit Harlingen is mogelijk. De Waddenzee en het IJsselmeer liggen binnen handbereik. Een dagtocht naar Terschelling of de zeehondenbank als familieuitje, een weekend zeilen naar Vlieland, Texel of Ameland, een weekje uitwaaien tijdens een individuele tocht, een dagtocht met uw vrienden of een zeilvakantie, wij, Mark en Esther, heten u van harte welkom aan boord.

Zeilweekend op een klipper – al vanaf 2 personen te boeken

Heeft u altijd al eens een weekendje aan boord van een zeilschip willen verblijven? Al vanaf 2 personen kunt u zo’n weekend beleven aan boord van een prachtige zeilklipper. Het is een belevenis op zich om de de nautische sfeer te ervaren. Ook met een groep is dit zeiluitje natuurlijk een bijzonder weekend weg.

Tijdens uw verblijf ligt het schip in de haven van Harlingen en kunt u vanuit het schip zelf leuke uitstapjes maken en genieten op de klipper. Wilt u met het schip zeilen, dan is dat uiteraard mogelijk maar dan dient het zeilschip in z’n geheel afgehuurd te worden en kunnen we een passend voorstel maken.

Weekendje zeilen met een klipper vanuit Harlingen

De luxe platbodem, die gebouwd is in 1914, is geheel verbouwd voor het varen met u, uw familie of uw relatie’s. Aan dek is een heerlijke kuip om te genieten van het zeilen en het prachtige uitzicht op de Waddenzee of het IJsselmeer. In de haven kan hier lekker nagepraat worden. Ook is het een ideale plek aan boord voor de wat kleinere kinderen. Binnen zult u verrast zijn door de sfeervolle salon en de gezellige bar benedendeks. Vanuit de salon is er vrij uitzicht naar buiten zodat er ook met wat slechter weer nog van de omgeving kan worden genoten.

Natuurlijk kan er ook heerlijk geslapen worden in de pas gerenoveerde hutten. Tijdensdagtochten kan er met 40 personen gevaren worden en voor een meerdaagse zeiltocht zijn er 23 bedden aan boord.
In de winterperiode kan het schip gebruikt worden als mobiele hotel accommodatie of voor een winter zeilreis. Wij nodigen u graaguit op onze prachtige klipper.

Redacteur