In een ontspannen en gezellige sfeer brengen de chefkoks samen met de medewerkers van De Rietstulp u de fijne kneepjes van het vak bij. Een culinaire workshop om uw vingers bij af te likken.

U wordt ontvangen in het restaurant met een warme consumptie naar keuze. Na een korte introductie en voorzien te zijn van de juiste materialen en kleding gaat u zelf onder de deskundige begeleiding van de chefkoks aan de gang. In kleine groepjes maakt u een gedeelte van het diner, die u later ook zelf zult serveren. Onder het genot van een lekker glas wijn of andere consumptie wordt u wegwijs gemaakt in de kunst van het koken, garneren en presenteren.

Halverwege is er een korte pauze waar u onder het genot van een glas wijn even kunt bijpraten over uw bevindingen. Daarna gaat u vrolijk verder met de voorbereidingen. Nadat alle voorbereidingen gedaan zijn, gaat u onder begeleiding uw tafel dekken en krijgt u een korte uitleg over het serveren.

Klik hier voor meer informatie over deze culinaire kookworkshop in het Venetië van het Noorden.

Voor meerdere leuke arrangementen in Giethoorn, klik hier.

Voor meer informatie over dit leuke dorpje, klik hier.

Redacteur