Bent u een wijn en wandel fan? Dan moet u deze wandeltrip zeker op uw verlanglijstje zetten of beter nog gewoon boeken en beleven! Ontdek dit bijzondere stukje Duitsland en ga er samen even heerlijk een paar dagen tussen uit. Met de wijngaarden in de buurt van dit hotel kunt u hier prachtige wandelingen maken. Voor onderweg een lunchpakket mee en genieten maar!

wijn en wandel
wijn en wandel arrangement

Wijn en Wandelliefhebbers genieten van deze 3-daagse Wandeltrip in Bad Durkheim!

Bij dit 3-daags Wandelarrangement in Bad Durkheim is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een Riesling-kamer
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • Wandelsuggesties inclusief kaartmateriaal voor Bad Durkheim en omgeving
  • 2x Een lunch box om mee te nemen tijdens uw wandelingen
  • 2x Een 3-gangen menu met specialiteiten uit de Phalz inclusief tafelwater
  • Een fles huiswijn met 2 glazen als afscheidsgeschenk

De ligging van het hotel

Het hotel ligt op zo’n 3,5 uur rijden van Maastricht in een prachtige omgeving. Wandelen in de prachtige natuur van Duitsland of bezoek een stad. Op een paar minuten lopen vanuit het hotel kunt u de Romeinse wijngaard Weilberg bezoeken of kies voor de stad Heidelberg dat minder dan een uur rijden is. Om iets historisch te zien is in Hardenburg een burgruine die maar op 10 minuten rijden is gevestigd.

Het hotel heeft een historisch verleden. In de tijd van de romeinen was men overtuigd om wijn te verbouwen in het zicht van de Annaberg. Op slechts enkele minuten lopen van Annaberg kunt u de Romeinse wijngaard Weilberg bezoeken. Die wordt beschouwd als de oudste bekende wijnmakerij ter wereld. In 1545 werd er een steenfabriek van gemaakt waarbij hedendaags de oude verbrandingskamers nog steeds te zien zijn. Super leuk om tijdens dit wijn- en wandel arrangement te bezoeken!

Benieuwd naar nog meer leuke wandelarrangementen? Neem een kijkje op onze website!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur