Ga dit jaar feestelijk het nieuwe jaar in en vier de jaarwisseling in Valkenburg! Geniet van een 3-daags oudejaarsarrangement in dit prachtige plaatsje. Overnacht in een luxe hotel, geniet van voortreffelijke diners, prettige live muziek en een gezellige jaarwisseling!

Vier de jaarwisseling in Valkenburg!

Verblijf dit jaar tijdens oud en nieuw in een sfeervol 4-sterrenhotel! Op oudejaars avond geniet u hier van een culinair 4-gangen diner. Vervolgens geniet u van aangename live muziek van 21:00 tot en met 01:00. Om 00:00 wordt de jaarwisseling feestelijk gevierd met een glaasje bubbels en heerlijke oliebollen! Ten slotte droomt u weg in een luxe, comfortabele hotelkamer. Vier de jaarwisseling in Valkenburg voor een onvergetelijke avond! Op de andere avond tijdens uw verblijf in Valkenburg kunt u een bezoekje brengen aan Holland Casino, met dit arrangement heeft u gratis toegang!

Valkenburg en omgeving

Valkenburg is de perfecte uitvalsbasis om het idyllische landschap van Zuid-Limburg te verkennen, gelegen in een authentieke, kasteelrijke omgeving. Het 4-sterren hotel waar u verblijft heeft 34 kamers en beschikt over een lift, restaurant, dak- en tuinterras en een lounge met huisbar. Vanuit het hotel kunt u te voet naar het centrum van Valkenburg. Bij het hotel kunt u ook een fiets huren om de prachtige omgeving gemakkelijk te verkennen.

Maak een wandeling door het authentieke centrum, bewonder de prachtige monumenten en ontspan in een van de sauna’s bij Thermae 2000. In het centrum van Valkenburg vindt u de gezelligste cafétjes en restaurantjes. De grotten in Valkenburg zijn echte toeristische trekpleisters en zeker een bezoekje waard. In Zuid-Limburg geniet u van een adembenemend heuvellandschap, erg geschikt voor wandel en fietsliefhebbers. Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten zoals een sprookjesbos en een rodelbaan. Vier dit jaar de jaarwisseling in Valkenburg en geniet van al het moois wat Zuid-Limburg u te bieden heeft. 

vier de jaarwisseling in valkenburg

Bekijk ook: oud en nieuw in Overijsel!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840