Rondvaarten maken door de mooiste natuurgebieden! Speciale arrangementen voor bijvoorbeeld een gezellig dagje uit met de hele familie, vrienden of voor een bedrijfsfeest.

Rondvaart door de prachtige wateren van Giethoorn. U waant zich in klein Venetië.

Rondvaart door klein Venetië
In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u De Rietstulp, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Lekker een dagje weg naar het prachtige Giethoorn in Overijssel. Geniet van een geweldige rondvaart in Giethoorn en ontdek de mooiste plekjes. De schipper vertelt u van alles over dit geweldige dorp en naderhand kunt u ook nog eens te voet het dorp verkennen. Liever lekker genieten op een terrasje? Geniet van een luxe lunch of een uitgebreide high tea.

Wij hebben voor u een TOP 3 samengesteld met de leukste Rondvaarten in combinatie met een arrangement in Giethoorn. Bekijk onze TOP 3 en boek ook zo’n leuk dagje uit in Giethoorn.

  1. Giethoorn – Het Rietstulp High Tea arrangement
  2. Dagje uit in Giethoorn van A tot Z
  3. Ontspanningsarrangement Giethoorn – Zwartsluis – geweldig dagje uit

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

Redacteur