In een persoonlijke en ongedwongen sfeer laat de gehele brigade van dit prachtig gelegen hotel u een onvergetelijke Kerst beleven. U gaat culinair genieten van heerlijke kerstmenu’s. Beide kerstavonden worden omlijst met sfeervolle live muziek. 

Een witte kerst kunnen wij u niet garanderen. Een culinaire wel!
Een witte kerst kunnen wij u niet garanderen. Een culinaire wél! Kerst is de tijd van jarenlange tradities en het weerzien met familie, vrienden en bekenden. We nodigen u bij deze uit om het jaar te komen afsluiten in een unieke sfeer!

Voor een kerst in stijl
Aan de rand van de rivier de IJssel en aan de rand van het stadspark van Deventer ligt het IJsselhotel. Dit IJsselhotel is sinds november 2007 geopend in een neoklassiek negentiende-eeuwse pand dat volledig in ere is hersteld en is uitgebreid met een prachtige nieuwe hotelvleugel. Laat u verrassen door de serene en authentieke atmosfeer van lang vervlogen tijden.

Kom zelf ontdekken hoe het heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien. Het befaamde Rijksmonument is via een pontje, de aanlegsteiger is voor de deur, met de historische Hanzestad verbonden. In dit pittoreske plaatje is het IJsselhotel aangekleed in sprookjesachtige kerstsfeer. Zeker wanneer het gesneeuwd heeft, doet het oude pand, in combinatie met de subtiele avondverlichting, bijna sprookjesachtig aan.

U kunt vanaf aankomst volop gaan genieten van de goede dingen van het leven.

In een persoonlijke en ongedwongen sfeer bieden wij u een speciaal kerstarrangement aan. De gehele brigade van het IJsselhotel staat voor u in de startblokken om u een onvergetelijke kerst te laten beleven. De keukenbrigade zal u culinair laten genieten van heerlijke kerstmenu’s en het bedieningsteam zal de menu’s voorzien van speciaal geselecteerde wijnen.

KERST2

Programma voor een feestelijke Kerst
Beleef een spetterende kerst in het IJsselhotel gelegen in de authentieke Hanzestad Deventer! Dit befaamde rijksmonument heeft op 2 november 2007 haar deuren geopend als luxe designhotel. Het Sandton IJsselhotel, gehuisvest in een prachtig gerestaureerd neoklassiek 19e eeuws pand, is uniek gelegen aan de westkant van de IJssel met uitzicht op de stad Deventer en is middels een pontverbinding met de
stad verbonden.

Het hotel is nu al absoluut één van Nederlands meest markante hotels.

Bij aankomst zult u een heerlijk drankje ontvangen inclusief amuse. De avond zal verder vervolgd worden met een 3-gangen menu du chef waarbij u vanaf 18:00 aan tafel kunt.

Gaat u ’s avonds nog naar de nachtmis, dan staan bij terugkomst de vuurkorven aan, om een warme sfeer compleet te maken. Uiteraard verzorgen wij een traditionele ‘Deventer opwarmer’, in de vorm van een kopje erwtensoep met roggebrood en een mooie bitterbal van balkenbrij. Hierna overnacht u in een comfortabele design kamer omringd door een sereen park en de rivier de IJssel.

Op eerste en tweede kerstdag ontvangen wij u graag voor een uitgebreid kerstontbijtbuffet.

`s Middags verrassen wij u op 1e kerstdag graag met een bij de sfeer passende lokale activiteit. De middag zal afgesloten worden met warme gluhwein en kersstol.

Beide dagen verwachten wij u tussen 18.00 en 18.30 voor een amuse en aperitief. Vanaf 19:00 uur verrast onze Chef Kok u met een hoogstaand 5-gangen kerst menu du chef omlijst door sfeervolle kerstdecoraties.
Op 27 december de laatste dag van het arrangement, kunt u heerlijk ontbijten aan ons uitgebreide ontbijtbuffet.

De kamers – Overnachten met comfort
Het IJsselhotel heeft 29 luxueuze hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van climate control, Coco-mat orthosomatische bedden, LCD televisie, laptopsafe en Wi-Fi internet. Alle kamers zijn niet roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Waar u zich ook bevindt in uw kamer, u heeft steeds een mooi uitzicht op het eeuwenoude Worppark of op de stad Deventer.

Wilt u ook genieten van de Kerst in Deventer? Boek dan nu en kom genieten van een onbezorgde kerst in Deventer.

Redacteur