De leukste dagen van het jaar staan weer bijna voor de deur! Bent u er nog niet over uit wat u gaat doen tijdens de kerstdagen? Vier kerst in de Veluwse natuur! Geniet van verrukkelijke kerstdiners, de prachtige omgeving en maak heerlijke winters wandelingen. Op de Veluwe beleeft u een onvergetelijke kerst!

3-daags Kerstarrangement midden op de Veluwe – Diner met Live Muziek!

Vier kerst in de Veluwse natuur en geniet 3 dagen lang van de prachtige omgeving in Wolfheze! In dit stijlvolle 4-sterrenhotel geniet u van de rust en daarnaast kunt u lekker ontspannen in de sauna of het zwembad. Heeft u zin in een dagje stad? Vanuit Wolfheze bent u binnen ongeveer 10 minuten met de trein in Arnhem! Op eerste kerstdag wordt er een luxe 5-gangen kerstdiner geserveerd, onder het genot van sfeervolle live muziek en ten slotte ontvangt u bij een heerlijke fles bubbels.

Kom 3 dagen genieten op de Veluwe met op 1e Kerstdag Live Muziek

Beleef een onvergetelijke kerst in Putten! Dit luxe 4-sterrenhotel ligt midden in het bos. U wordt ontvangen met een heerlijke kerstlekkernij en overnacht in een van de comfortabele hotelkamers. Geniet van culinaire diners, met aangename live muziek op eerste kerstdag! Het hotel beschikt over een fietsverhuur, zo kunt u de beeldschone omgeving gemakkelijk verkennen. Vier kerst in de Veluwse natuur en geniet optimaal van de kerstdagen!

3-daags Kerstarrangement in een sfeervolle hoeve op de Veluwe

Breng dit jaar de kerstdagen door op een sfeervolle hoeve in Nunspeet! Het hotel beschikt over een sfeervol terras, brasserie en ten slotte ook nog een wijnbar. Vanuit het de hoeve lopen diverse wandel- en fietspaden rechtstreeks de bossen in. De veelzijdigheid van de natuur zal u verrassen. Vier kerst in de Veluwse natuur en komt weer helemaal tot rust! U geniet hier 2 avonden van uitmuntende kerstdiners. Daarnaast staan er ’s ochtends uitgebreide ontbijtjes voor u klaar en kunt u gratis gebruik maken van het zwembad! 

Vier kerst in de Veluwse natuur

Bekijk ook dit kerstarrangement in Alkmaar!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840