Hippe conceptstores, trendy modewinkels en mooie boetiekjes. Shoppen in ‘s-Hertogenbosch is shoppen in een uniek cultuurhistorisch decor, zowel in de grotere winkelstraten als in de sfeervolle zijstraatjes. 

Na een intensieve shopmiddag vertrek je richting het landgoed dat op zo’n 10 minuten rijden van het centrum van Den Bosch ligt. Dit stijlvolle landgoed biedt alles om jullie verblijf tot een succes te maken. Prachtige stijlkamers, een ontspannen omgeving en de warme Brabantse gastvrijheid. Rondom de Villa, die dateert uit 1916, bevinden zich 7 andere gebouwen waardoor een sfeer van intimiteit en privacy ontstaat. Laat je verrassen door de huiselijke ambiance.

’s Avonds samen gezellig tafelen in het hotel en verblijf je van zaterdag op zondag dan kun je zondag ook nog gezellig naar Den Bosch want daar zijn elke zondag de winkels geopend.

Zin om met vriendinnen er even tussen uit te gaan?

Boek dan deze super leuke aanbieding voor nog geen 80 euro per persoon inclusief overnachting, ontbijt, diner, portie bitterballen van de Bourgondiër en leuke shoptips.

Redacteur