Een leuke stad om lekker te shoppen maar ook zeer geschikt voor het neerstrijken op een gezellig terrasje in de stad. Maastricht! Kom jij dit najaar ook samen met je vriendin richting deze leuke stad om de winkels leeg te kopen? Boek dan nu dit leuke arrangement en kom shoppen in Maastricht!

3-daags Shopping arrangement in de bourgondische stad Maastricht
  • 2 Overnachtingen in een van de Sfeervolle hotelkamers
  • 2x Een heerlijk ontbijt
  • De rest van de dag invulling bepaal je helemaal zelf!

Op 10 minuten lopen van het centrum van Maastricht ligt dit sfeervolle hotel aan de Maas. U loopt van het hotel zo langs de Maas naar het centrum waar heerlijk geshopt kan worden en een terrasje op het Vrijthof natuurlijk niet mag ontbreken. De highlights van de stad zoals de Markt, het Vrijthof en Onze Lieve Vrouwenplein liggen om de hoek! Een perfecte uitvalsbasis waar vele restaurants te vinden zijn om bourgondisch te kunnen genieten. Maak er een gezellige shop trip van en geniet van het gastvrije en gezellige Maastricht.

Het restaurant van het hotel

Hier kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt in de sfeervolle serre. Voor lunch of diner kunt u terecht bij de talloze nabijgelegen restaurants in de stad!

In dit 4-sterren hotel geniet u in de ochtend van een uitgebreid ontbijt in de sfeervolle serre. Geniet van een kop koffie, gevarieerd met een geweldig assortiment aan verse broodjes en heerlijke sappen.

Bekijk ook dit leuke arrangement in Leeuwarden!

Benieuwd naar nog meer leuke shopping arrangementen? Kijk hier!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805 

Redacteur