Heeft u nog niks te doen met Pasen en wilt u toch nog iets speciaals doen met uw familie/gezin of gezellig met z’n tweeën? Combineer dan een onvergetelijke Biesbosch rondvaart met een overheerlijke luxe brunch! Tijdens deze 2 uur durende rondvaart wordt een uitgebreide paasbrunch geserveerd.

Gedurende een 2 uur durende rondvaart wordt het gehele gebied van de Biesbosch doorkruist. De 2 uur durende rondvaart vertrekt altijd vanaf Drimmelen! Tijdens de vaart kunt u een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt. De Brabantse Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden.

Handig om te weten:

  • Er zijn schepen rolstoelvriendelijk, maar niet allemaal! Geef bij uw reservering aan of er rolstoelers bij zijn.
  • Aan boord is de bar altijd geopend
  • U kunt afhankelijk van het weer zowel binnen als buiten zitten.
  • Rondom de afvaarsteiger is voldoende parkeergelegenheid.
  • Honden zijn aan boord bij deze rondvaart toegestaan, mits kort aangelijnd

Vaarttijden

1e Paasdag Zondag 27-03-2016 om 12:30
2e Paasdag Maandag 28-03-2016 om 11:30

Het is erg handig om van te voren te reserveren om een plek op deze fantastische rondvaart te verzekeren.

! Klik hier en boek direct !

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.