De beste stuurlui staan aan… het roer – Verken de Biesbosch met uw groep. U maakt een boottocht door dit prachtige natuurgebied. Dit super leuke uitje is al te boeken vanaf 5 personen.

De beste stuurlui staan aan… het roer – Verken de Biesbosch met uw groep
Uw gezelschap wordt ontvangen in grandcafé de Burght van het Biesbosch Bezoekerscentrum in Drimmelen met koffie, thee en een heerlijke Biesboschbol.

De Biesbosch tentoonstelling kan bezocht worden voordat de groep onder begeleiding van uw gids aan boord gaat van de kajuiten, om Nationaal Park de Biesbosch te verkennen.

Zelf varen door de Biesbosch
Deze dag krijgt een bijzonder karakter omdat u als groep zelf aan het roer staat van de kajuitboten. Onder begeleiding van een gids vaart u door de kreekjes naar het hart van de Biesbosch. Aangekomen in het hart van de Biesbosch gaat men een informatieve wandeling maken.

Na de wandeling wordt er via een andere route terug gevaren naar Drimmelen. De gids kan u vertellen over de bijzondere plaatsen in de Biesbosch. Vanaf de kajuiten krijgt men een goede indruk van dit unieke zoetwatergetijdengebied en Nationaal Park. Onder het genot van een goed gesprek kan men de natuur ervaren.

Borrelen in de Jachthaven
Na de kajuitbotentocht kunt u eventueel genieten van een borrel en diner in grand café de Burght of Restaurant Het Panorama. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras vertoeven waar u een prachtig uitzicht heeft op de jachthaven van Drimmelen en Nationaal Park de Biesbosch.

SloepvarenSloepvaren in de Biesbosch

Benieuwd wat voorgangers vinden van dit arrangement?
“Op 15 juli jl. hebben mijn beide vrienden en ik een privé tocht gemaakt op de Biesbosch met een half overdekte sloep en – niet te vergeten – een voortreffelijke gids die al 40 jaar in de omgeving woont. Zijn kennis van de Biesbosch is enorm, zowel wat betreft vegetatie en fauna als ook oorlogshandelingen die zich daar in de periode ’40-’45 hebben voorgedaan. We hebben dan ook genoten! Dit was een perfecte excursie waar veel ruimte was om die nader persoonlijk in te vullen. Doen!”
G.H. Kraij geeft een 10.

“Was super leuk om met gids Hennie te varen ! Ze weet alles van de Biesbosch en vaart met je naar mooie plekjes”
Danielle Heesakkers – van Doremalen geeft een 8.

“Uitermate tevreden over de gehele dag. Natuurlijk heeft het prachtige weer een enorme bijdrage geleverd.; De kleinkinderen werkelijk genoten!. Een geweldige begleider. Wellicht voor herhaling vatbaar. groet Jan”
kluiters geeft een 8.

“Wij werden op deze droge maar koude dag opgevangen door onze gids Hans, die op een heel ontspannen manier ons vertrouwd maakte met de Biesbosch. Wij konden gelukkig zelf de twee motorboot zelf besturen. De wandeling door de Biesbosch onder leiding dus van Hans was even nat als leerzaam. We hadden dus absoluut geen spijt dat we op deze wijze met kinderen en kleinkinderen mijn 85ste verjaardag hebben gevierd.”
Herman G. Boswijk geeft een 9.

“Geweldig dagje uit in de Biesbosch! Heerlijk weer en de goede gids maakte de dag helemaal compleet. Na terugkomst mooi kunnen nagenieten in restaurant de Jachtpanorama.”
Visio Onderwijs Breda geeft een 9.

Heeft u na het lezen van al deze positieve berichten ook zin gekregen in een Groepsuitje in de Biesbosch – Ontdek de Biesboschtocht?

Redacteur