Actief en ontspanning komen bij één

Bent u op zoek naar een actief uitje, maar wilt u ’s avonds ook heerlijk kunnen ontspannen? Dan is dit arrangement zeker de moeite waard!  Vele anderen gingen u al voor met dit arrangement. Benieuwd naar hun mening? Hieronder een aantal reviews:

”We hebben heerlijk genoten van het safari arrangement. We hadden onze eigen fietsen meegenomen en hebben dus geen gebruik gemaakt van de fietshuur uit het arrangement. We hebben de omgeving verkend en het was prachtig! We hebben groen gezien, maar ook zee gezien. Wij vonden dit een erg leuke combinatie. Eenmaal terug in het hotel konden we even bijkomen in het zwembad en de sauna. Het was echt heerlijk!”

”We hebben een dag gefietst door de duinen van Zeeland en een bezoekje gebracht aan Renesse. De volgende dag hebben we de hele dag gerelaxed in het wellness centrum. We hebben lekker gezwommen, in de Finse en infraroodsauna gezeten en ook in het Turks stoombad. Ik had nog een behandeling erbij geboekt (hotstone massage) die ook heerlijk was. Mijn man heeft ’s avonds nog gesport in de fitness. Kortom: dit hotel is zeer geschikt voor ontspanning, inspanning en genieten van de zee.”

Om niet te vergeten kunt u in dit ook nog eens bruinvissen, zeehonden, damherten en/of reeën ontmoeten, hoe bijzonder is dat?! Kortom; een veelzijdig arrangement!

Redacteur