De zon begint weer te schijnen, de tijd is weer aangebroken dat we lekker op de fiets stappen! Lekker uitwaaien tijdens een heerlijke fietstocht en daarnaast een nieuwe omgeving ontdekken. 3 dagen fietsen met een verblijf in een kasteeltje, dat is een keer iets anders dan een hotel! Stapt u de aankomende periode ook op de fiets samen met uw gezelschap?

3 dagen fietsen met een verblijf in een kasteeltje

1- Genieten in Noord-Limburg in een chateau met dit 3-daags Fietsarrangement

Maak een mooie fietstocht door de natuur of breidt uw fietsroute uit met een bezoek aan de stad Roermond of Venlo. Met het lunchpakketje voor onderweg en een heerlijk 3-gangen à la carte diner bij terugkomst in het hotel hoeft u aan niets te denken. Dat wordt genieten in dit bijzondere chateau in Noord-Limburg.

2- Fietsarrangement in Coevorden nabij het Kasteel

Voor een totale ervaring van de prachtige omgeving in combinatie met lekker slapen en eten geniet u in dit prachtige hotel in Coevorden. Het 4-sterren hotel ligt op slechts 75 meter lopen van het Kasteel in het oude graanpakhuis De

Vlijt en heeft een prachtige ligging aan de haven van Coevorden. Het 100-jarige graanpakhuis is in 2011 verbouwd tot modern hotel, met oog voor klassieke details zoals balkenplafonds, oude raampartijen en houten vloeren.

3- Fietsen rondom een prachtig kasteel in Limburg

Vanuit dit bijzondere kasteel in midden Limburg fietst u de mooie natuur in. Op nog geen 4 minuten fietsen ligt Nationaal Park de Meinweg waar u mooie fietstochten kunt maken. Terug in het kasteel geniet u in 1 van de sfeervolle kamers en dineert u in het kasteel of bij mooi weer heerlijk op het terras.

 

3 dagen fietsen met een verblijf in een kasteeltje of toch liever een ander arrangement? Bekijk u dan ons volledige aanbod op: www.fietsarrangement.nl

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur