Ook in 2014 is er weer de Lente TUIN en Woon Beurs in Goes. Deze beurs wordt gehouden in de Zeelandhallen. 3 Dagen lang worden bezoekers getrakteerd op het mooiste aanbod op het gebied van tuin en wonen.

Mensen kunnen zich laten inspireren door de nieuwste trends en kunnen ter plekke ontwerpen laten maken voor hun tuin of woning. Ook zullen er workshops en lezingen gehouden worden.

De Lente TUIN en Woon Beurs in Goes vindt plaats van vrijdag 21 t/m zondag 23 maart 2014.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.