Nog een weekje en dan is het kerst! Heeft u nog geen plannen gemaakt? Beleef een weldadige kerst in een fantastische villa in Doetinchem! Geniet van verrukkelijke diners, live cooking ontbijtjes met een kerst touch, comfortabele overnachtingen en beleef een onvergetelijke kerst!

Bij dit 3-daags kerstarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met een een feestelijk welkomstdrankje
  • 4-gangen kerstdiner van de Villa op de eerste avond
  • Kerstcadeautje op de kamer
  • 6-gangen kerstdiner van de Villa op de tweede avond
  • 2 overnachtingen op kamertype naar keuze
  • 2x Live cooking ontbijt met kersttouch

Beleef een weldadige kerst in een fantastische villa

Kom tijdens kerst naar het gezellige stadje Doetinchem en beleef een weldadige kerst in een fantastische villa! De villa is sfeervol ingericht met prachtige kerstdecoratie. Het monumentale en karakteristieke gebouw ligt in een park, op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. De 42 hotelkamers zijn luxe en stijlvol ingericht, het hotel beschikt over 3 verschillende kamertypes: waterpret, romantisch en lifestyle. Er zijn 4 verschillende kamertypes van de waterpretkamers: met infrarood sauna en jacuzzi, met infrarood sauna en bad, met stoomdouche en jacuzzi of met stoomdouche en bad. De romantische kamers beschikken allemaal over een jacuzzi. Het hotel beschikt over 2 restaurants waar u kunt genieten van verrukkelijke gerechten. Geniet van de luxe die dit hotel te bieden heeft en beleef een weldadige kerst!

Kerst vieren in Doetinchem

Doetinchem ligt lekker centraal in de Achterhoek, ideaal als uitvalsbasis. Niet alleen leuk voor een bezoek aan de stad, maar ook interessant voor een mooie kerst wandeling over een van de omringende landgoederen of een fietstocht langs de IJssel. Struin door het centrum, ontdek de bijzondere adresjes en laat u verrassen door deze gezellige stad! In Doetinchem kunt u onder andere uitstekend shoppen, gezellig een terrasje pakken of een van de sfeervolle bars bezoeken. In de omgeving van de villa ligt ook een prachtig bos waar u heerlijk kunt wandelen. Beleef een weldadige kerst in Doetinchem! 

beleef een weldadige kerst

Of vier kerst in de Achterhoek!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840