Beleef de Limburgse Wijnregio per fiets in het pittoreske Valkenburg met een onvergetelijk fietsarrangement. Tijdens uw verblijf wordt u ondergedompeld in de charme van deze prachtige plaats en kunt u zich verheugen op een buitengewone ervaring. De reis begint met een verrassing van formaat. Een overnachting in een unieke wijnthema kamer. Daarnaast betreed een wereld waar wijn de hoofdrol speelt. Laat u betoveren door de sfeer en elegantie die deze kamer uitstraalt.

Beleef de Limburgse Wijnregio per fiets

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een elegante en stijlvolle ambiance. De smaakvolle inrichting en warme verlichting zorgen voor een uitnodigende sfeer waarin u zich direct thuis voelt. Het attente en vriendelijke personeel staat altijd klaar om uw culinaire reis nog aangenamer te maken.

Het menu van het restaurant is geïnspireerd op lokale en seizoensgebonden ingrediënten en wordt met vakmanschap en creativiteit bereid. De getalenteerde chef-koks creëren een harmonieus samenspel van smaken en texturen. Daarnaast wordt elk gerecht gepresenteerd als een waar kunstwerk op uw bord. Laat u adviseren door de sommelier en ontdek de perfecte wijn-spijscombinaties.

De unieke wijnthema kamers

De kamers zijn smaakvol ingericht en ademen een rustieke charme uit. Maar wat deze kamers echt bijzonder maakt, is het unieke wijnthema dat er doorheen loopt. Daarnaast is elke kamer vernoemd naar een bekende druivensoort.

Als kers op de taart heeft elke kamer ook een eigen wijnkoelkast. Tevens kunt u hierdoor genieten van een verfrissend glas wijn. Laat u verleiden door de smaken van wijnen terwijl u ontspant in de privacy van uw eigen kamer.

Boek nu en Beleef de Limburgse Wijnregio per fiets!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.