Actief en ontspanning

Bent u op zoek naar een weekendje weg waarbij u iets actiefs kunt combineren met ontspanning? Dan is deze TOP 3 Fietsen en Ontspannen zeker iets voor u! De ene dag gaat het lekker op pad de natuur in per fiets. Daarbij kunt u de prachtige omgeving van het hotel ontdekken aan de hand van diverse fietsroutes. Na een actieve dag op de fiets kunt u lekker genieten van wat ontspanning in de wellness. Stap de sauna in, neem een plons in het zwembad of boek er een ontspannende massage of andere behandeling erbij voor een compleet relaxte dag. Klinkt dit is als muziek in uw oren? Bekijk dan deze TOP 3 Fietsen en Ontspannen!

TOP 3 Fietsen en Ontspannen

Fietsarrangement in Limburg – 2 dagen heerlijk genieten
Met dit fietsarrangement kunt u genieten in Nationaal Park de Meinweg en het Roerland. De prachtige natuur is adembenemend en Roermond met zijn mooie Maasplassen ligt op slechts 15 kilometer. Kom ook 2 dagen heerlijk fietsen. Na een actieve dag fietsen stapt u zo de heerlijke wellness van het hotel in!

3-daags Fietsweekend aan Zee – Ontdek de duinen in Egmond
Het fraaie duingebied van Egmond is uitermate geschikt voor fietstochten en nodigt dus uit om heerlijk een weekend of zo een paar dagen lekker te komen genieten. Fietsliefhebbers en strandliefhebbers opgelet, dit is dus dubbel genieten voor een mooie prijs. Boek vandaag nog deze fietsaanbieding en kom genieten in Egmond aan Zee. Tijdens uw verblijf maakt u ook gratis gebruik van de sauna- en wellnessfaciliteiten. Ook kunt u er heerlijke behandelingen bijboeken. Deze aanbieding behoort dan ook zeker tot de TOP 3 Fietsen en Ontspannen!

3-daags Fietsarrangement in Noord-Brabant met Wellness
Met dit 3-daags Fietsarrangement in het Brabantse Mill kunt u er heerlijk op uit fietsen. En het mooie aan dit hotel is dat u hier ook heerlijk kunt ontspannen na uw fietstocht in de eigen wellness op de Wellnessboot. Een bijzonder extraatje om naast een actieve dag fietsen lekker even te relaxen.

Veel plezier met fietsen en ontspannen!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Fietsarrangement.nl