Rubriek

Prijsvraag

Rubriek

Top 5: Varen met een Sloep

Ga er eens op uit en vaar met een sloep door een stad of door de natuur! Ontdek een van de leuke steden zoals  Den Bosch, Den Haag of Leiden. Wilt u liever door de natuur varen dan kunt u ook met de sloep de Biesbosch verkennen. Dit dagje uit is van jong tot oud erg leuk, u kunt dan ook alleen met eigen gezelschap varen voor een gezellige tocht.

Geniet van een dagje uit op het water tijdens een van deze sloepentochten.

 1. Sloep varen door Den Bosch
 2. Met een luxe sloep door de Amsterdamse grachten – genieten vanaf het water
 3. Sloep varen met familie of vrienden door de kanalen van Den Haag
 4. SloepenPuzzeltocht – Sloep varen over de Hollandse Plassen en Leiden
 5. Varen in de Biesbosch! Met de hele groep in een luxe fluisterstille sloep!

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Afgelopen september hebben wij Laura verrast met een compleet verzorgde reis naar Zuid-Afrika. Ditmaal mogen wij weer iemand verrassen met een fantastisch mooie reis, maar dan naar het prachtige Indonesië.

Hoe maakt u kans op uw droomreis naar Indonesië? 

 1. Kies uw belevenis in Indonesië
 2. Vul uw gegevens in en maak kans op een onvergetelijke reis naar Indonesië.

U kunt kiezen uit de volgende belevingen in Indonesië:

 • Sulawesi: Unieke cultuur
 • Sumatra: Orang-oetangs
 • Java: Reis per trein
 • Flores: Verken per fiets
 • Lombok: Beklim Mount Rinjani
 • Gili-eilanden: Duikavontuur

Kies uw unieke reis en geef motiveer uw keuze voor deze reis! De jury kiest de winnaar op basis van de meest bijzondere motivaties. Naast de hoofdprijs verloten wij een weekendje weg.

Ga snel naar www.wineenreisnaarindonesie.nl en maak kans op jouw onvergetelijke vakantie naar Indonesië of een weekendje weg!

Madurodam is een nieuwe attractie rijker: de allergrootste tulpen van Nederland. Vanaf zaterdag 23 mei kunnen bezoekers dwalen door een veld met 17 XL oranje tulpen van ca. 2,5 meter hoog. Met de koninklijke tulpen als decor kunnen bezoekers voortaan ook op de foto met ‘MADURODAM’ in witte XL letters van bijna een halve meter hoog.

Voor onze vaste lezers en vrienden geven wij vrijkaarten weg, zodat u deze nieuwe attractie kunt bezoeken!

Hoe maakt u kans?

Maandag 15 juni maken wij de winnaars per mail bekend.

Over Madurodam en deze nieuwe attractie
Van miniatuur naar XL-attractie: Joris van Dijk, directeur Madurodam: “In Madurodam ontdekken onze Nederlandse bezoekers de grote verhalen waar we als land trots op zijn. Voor buitenlandse bezoekers gaat het om Hollandse iconen. De tulp voldoet aan beide uitgangspunten. Inmiddels weten we dat niet alleen miniatuur mensen aanspreekt, maar ook de vergrote werkelijkheid. Naast verkleinen blazen we daarom steeds vaker objecten op. De reuzenklompen en de gigantische voetbal voor de voetbalattractie ‘Zo Groot Is Oranje’ worden veelvuldig door onze bezoekers gefotografeerd. Het tulpenveld is onze nieuwste attractie. Geen mini tulpjes maar extreem grote tulpen waar je bij kunt en doorheen kunt lopen. De keuze voor de tulp als symbool past ook in het kader Holland branding.”

Tulipa ‘Koninkrijk der Nederlanden’
De Tulipa ‘Koninkrijk der Nederlanden’ is veredeld door Willem Ligthart van vof Ligthart Bloembollen uit Den Helder, die 18 jaar geleden begonnen is met de ontwikkeling van deze mooie en sterke oranje tulp. Pas over enkele jaren zal de tulp in grote aantallen beschikbaar komen. Maar dus nu al wel te bewonderen in Madurodam.

Madurodam is goed voor kinderen
Sinds haar oprichting steunt Madurodam een groot aantal in Nederland actieve goede kinderdoelen die aansluiten bij het park Madurodam waar kinderen spelenderwijs ontdekken, leren en plezier beleven. Naast het bieden van een leuk dagje uit en het steunen van goede doelen heeft Madurodam een educatieve functie. Madurodam wil scholen een inspirerende omgeving bieden waar kinderen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Met een park vol Grote Verhalen en leuke, vernieuwende lesprogramma’s en steun aan goede kinderdoelen wil Madurodam nieuwe generaties kinderen inspireren en een springplank bieden om het beste uit zichzelf te halen.

Wij vroegen een aantal kinderen van 3 jaar en 7 jaar om de attractie als eerste te proberen en wat zij er van vonden. Bekijk hier het filmpje en kom erachter wat deze kinderen er van vonden!

 

Win nu 2 kaarten voor het Omniversum. Maak kennis met de grootste dinosaurussen die ooit op aarde rondliepen. Is het scherm van het Omniversum groot genoeg?

Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt half rondom het publiek. Dit koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld. Overal om u heen ziet u het beeld van de film. De beleving wordt nog eens extra versterkt door een subliem geluidssysteem. Ronduit Spectaculair dus!

Zonder een reeks catastrofale gebeurtenissen, waaronder een meteorietinslag miljoenen jaren geleden, was onze planeet waarschijnlijk nog altijd het domein van de dinosaurussen. Deze prehistorische dieren spreken nog altijd tot de verbeelding. Dinosaurs – Giants of Patagonia brengt niet alleen de prehistorische dieren weer tot leven, maar ook de overweldigende landschappen van miljoenen jaren geleden. Maak kennis met de Giganotosaurus en de Argentinosaurus, grootste dinosaurussen die ooit op aarde rondliepen. Is het scherm van Omniversum groot genoeg? Nederlands gesproken en geschikt vanaf 6 jaar.

Wil je ook kaarten winnen voor het Omniversum?

Meer weten over het Omniversum?

Win een fantastisch weekend burlen op de Veluwe. Samen met uw partner, net als de herten, volop romantiek in de herfst.

Wat moet u doen?

1. Like https://www.facebook.com/recreatief.nl

2. Plaats onderstaand bericht op uw eigen Facebookpagina

Win een fantastisch weekend burlen op de Veluwe. Samen met uw partner, net als de herten, volop romantiek in de herfst. http://www.recreatief.nl/lees-en-win-een-weekend-burlen-op-de-veluwe

3. Mail de link van uw Facebookpagina naar prijsvraag@recreatief.nl

Volgende week wordt de winnaar in onze nieuwsbrief bekend gemaakt. Leest u onze nieuwsbrief nog niet ? Aanmelden kan hier.

Met recreatieve groet,

Christel Gieling

ps u verblijft in het mooiste hotel van de Veluwe ! De Parel van de Veluwe Golden Tulp Hotel Doorwerth