Like Recreatief.nl op Facebook en maak kans op gratis entreekaarten naar Walibi Holland. Deze week verloten we 2x 4 entreekaarten onder alle likers van Recreatief.nl, dus wil je ook een geweldig dagje uit beleven zorg dat dat je erbij bent!

Dagje plezier voor het hele gezin
Like ons en maak kans op een dagje plezier met het hele gezin

Met meer dan 40 attracties en shows is Walibi Holland voor jong en oud een ware belevenis en voor het hele gezin een spectaculaire dag uit.

In Walibi Holland verveel je je geen minuut: Voel je hartslag stijgen tijdens de lancering in de achtbaan Xpress of laat je meevoeren door de snelheid van het geluid in Speed of Sound. Geniet van spetterende waterattracties of van het prachtige uitzicht vanuit het reuzenrad. De tweelingbroers Walibi en Squad strijden om de gunst van het publiek in de spannende muziekshow Rockstars: The Battle! Wie heeft de populairste band? Nieuw in 2012: Club Psyke! In deze 5D Experience beleef je een spectaculair avontuur
met sensationele special effects samen met Walibi en zijn vrienden.

Thrill: Spanning en sensatie!
Walibi Holland heeft voor spanningzoekers veel te bieden! Wat dacht je van Xpress? De achtbaan die je met een topsnelheid lanceert in een sensationele ride. Volg de snelheid van het geluid in Speed of Sound. Een spannende belevenis in een wereld vol muziek, snelheid en loopings. De jongste gasten zoeken de spanning op in de avontuurlijke Rattle Snake. Voor de echte “die hards” is er Goliath waarbij je vanaf een ongekende hoogte een vrije val maakt met maar liefst 106 km per uur. Walibi Holland is het park voor echte waaghalzen!

Beleef spanning en sensatie met een dagje Walibi
Beleef spanning en sensatie met een dagje Walibi

Fun: Geniet met je vrienden!
Geniet de hele dag samen met je beste vrienden in Walibi Holland van meer dan 40 attracties en shows! Maak een ritje in de stoere houten achtbaan Robin Hood of ga mee op avontuur in Squad’s Stunt Flight in Walibi Play Land. Daarnaast kun je varen met het schip Hudson Bay of zweven in Super Swing. Je hebt aan één dag niet genoeg!
Cool: Zelfs jij blijft niet droog! Op een warme dag wil je natuurlijk niets liever dan lekker afkoelen… Kom naar Walibi Holland en ontdek alle ‘coole’ waterattracties! Zorg dat niemand het droog houdt in Splash Battle of beleef wilde avonturen in Crazy River. Laat je zo vaak mogelijk ronddraaien in de wildwaterbaan El Rio Grande. Waterfun beleef je in Walibi Holland!

Nieuw in 2012! Club Psyke: 5D Experience
In deze allernieuwste attractie beleef je een spannend avontuur met sensationele effects. Wat zou jij doen als de vloer onder je voeten begint te trillen? En durf je samen met Walibi en zijn vrienden de hoge vlammen te ontspringen?
Rockstars: The Battle!
Ben jij ook zo’n fan van muziek? Kom dan naar het hoofdpodium in Walibi Holland voor de spectaculaire show Rockstars: The Battle. Hier nemen de bands W.A.B en The SkunX het tegen elkaar op om de titel van de beste band te veroveren. Laat je meeslepen door de muziek, gave effecten en de coole dansmoves van de bands. Jij bepaalt wie er wint!

Wil jij met het hele gezin ook eens zo’n spectaculair dagje uit beleven?
Like ons dan op Facebook en maak kans op dit geweldige dagje uit met het hele gezin. Recreatief.nl geeft deze week 2x 4 entreekaarten weg om Walibi zelf te gaan beleven. Op maandag 27 augustus trekken we de winnaars uit al onze Likers dus Like ons nu!

En wil je alvast kijken wat er nog meer te beleven is bij Walibi?
Klik dan hier en neem alvast een voorproefje!

Redacteur