Recreatief.nl geeft 3x 4 entreekaarten weg voor een fantastisch dagje Walibi in Biddinghuizen. Like Recreatief.nl op Facebook en maak kans op deze gratis entreekaarten!

Met meer dan 40 attracties en shows is Walibi Holland voor jong en oud een ware belevenis en voor het hele gezin een spectaculaire dag uit.

In Walibi Holland verveel je je geen minuut: Voel je hartslag stijgen tijdens de lancering in de achtbaan Xpress of laat je meevoeren door de snelheid van het geluid in Speed of Sound. Geniet van spetterende waterattracties of van het prachtige uitzicht vanuit het reuzenrad. De tweelingbroers Walibi en Squad strijden om de gunst van het publiek in de spannende muziekshow Rockstars: The Battle! Wie heeft de populairste band? Nieuw in 2012: Club Psyke! In deze 5D Experience beleef je een spectaculair avontuur met sensationele special effects samen met Walibi en zijn vrienden.

Like onze Facebook pagina en win deze gratis entreekaarten. Volgende week trekken we 3 winnaars die een fantastisch dagje uit mogen beleven in Walibi.

De entreekaarten zijn geldig op 5, 6, 7, 15 t/m 18 en 22 t/m 25 oktober 2012.

Redacteur