Dit is nog eens verblijven midden in de natuur! Deze Buitenplaats ligt namelijk midden in Nationaal Park Veluwezoom (aan de voet van de Posbank) en toch vlakbij vele voorzieningen en bezienswaardigheden.

In 2016 opende dit kleinschalige ‘glamping-only’ vakantiepark met 43 gloednieuwe en volledig ingerichte accommodaties, een restaurant en rondom volop natuur.

Een heerlijke plek om écht te genieten!

Daar wilde we natuurlijk een speciaal arrangement voor u voor maken met een verblijf in een Superior Pod.

De Superior Pod is iets ruimer dan de normale Pod en heeft een binnenruimte van 14 m² (exclusief terras). Hierdoor is deze Pod extra fijn met 4 personen. De Superior Pod is verder hetzelfde ingericht als het Luxe type, met een 2-persoonsbed (200 x 140 cm) en plek voor nog 2 personen op de slaapbank met onderschuifbed (200 x 80 cm), een toilet en douche, kitchenette (spoelbak, koelkast en magnetron) en kleine eethoek.Deze Pod beschikt over vloerverwarming in plaats van een radiator. Gebruik van de Kookpod met pannenset, kookgerei en 4 pits gasfornuis inbegrepen (o.b.v. beschikbaarheid).

Wilt u ook wel eens een paar dagen overnachten in een Pod?

Lekker de natuur in fietsen, wandelen of gewoon lekker op uw eigen terras genieten?
Dan moet u deze Fietstrip dit jaar absoluut zelf gaan beleven! Een uniek uitje op een unieke locatie waar u u een prachtig stuk van 1 van Nederlands mooiste natuurgebieden zult ontdekken, de Veluwe.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.