Bent u een echte golfliefhebber wie het fijn om te genieten van een prachtige omgeving en gastvrijheid? Dan kunt u niet om dit arrangement heen!

Met dit 2-daagse golfarrangement geniet u van een overnachting in een leuk hotel in het prachtige Zeeuwse Renesse. Wanneer u aankomt wordt er met smacht op u gewacht met een lekker kopje koffie/thee en wat zoetigheden en ’s avonds mag u heerlijk komen dineren in het restaurant. Na een uitgeruste nacht krijgt u de mogelijkheid om goed te beginnen met het heerlijke ontbijtbuffet. Omdat golfen een intensieve sport is en u dus ook trek zult krijgen, krijgt u een lekker lunchpakketje mee voor op de golfbaan. Voor de toegang van de golfbaan is natuurlijk ook geregeld, want u krijgt bij dit arrangement ook een greenfee. Kortom; alles wat u nodig heeft voor een weekendje golfen.

Golfclub Grevelingenhout

U krijgt met dit arrangement toegang tot de Golfclub Grevelingenhout in Bruinisse. Deze prachtige baan heeft de beschikking over een 18-holes en 9-holes baan. Deze banen bevinden zich tussen de landerijen en bossen gelegen aan het Grevelingenmeneer. De baan is maar liefst 52 hectare, dus een balletje slaan kan hier zeker wel.

Slaat u die hole in one?

 

Redacteur