Kijkt u ook uit naar de gezellige tijd rondom Kerst en Oud & Nieuw? Combineer dan het Fijne Feestdagen Festival in dé lichtstad van Nederland met een hotelovernachting in een uitstekend hotel!

Van 17 november 2013 tot en met 6 januari 2014 staat de gehele Eindhovense binnenstad in het teken van een nostalgisch gezellige winterperiode. U kunt heerlijk slenteren langs bijzondere etalages, schaatsen op een indrukwekkend verlichte ijsbaan en genieten van diverse shows. ’s Avonds kunt u lekker wegdromen bij een sfeervolle film in de open lucht met vuur, dekentjes, warme glühwein of chocolademelk. Aan het eind van een enerverende dag is de gezellige Lounge met openhaard van Sandton Hotel Eindhoven City Centre, de perfecte plaats om even bij te komen en na te praten over datgene wat er buiten allemaal te zien is!

Meer weten over dit speciale uitje? Klik hier en boek online!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.