Rotterdamse Koopgoot openluchtcircus in zomermaanden

Het straattheater in de Rotterdamse binnenstad staat weer voor de deur! Vanaf 24 juni tot 27 augustus kan het winkelend publiek elk weekend genieten van verrassende optredens in De Koopgoot. De Goot wordt tijdens deze weekenden gevuld met straatartiesten die leuke, ontroerende, vrolijke en spectaculaire acts uitvoeren. De levende standbeelden geven het gevoel van de Ramblas in Barcelona en met feestelijke muziek erbij lijkt het net op een vakantie in eigen land! Het complete programma van het straattheater festival is te bewonderen op koopgoot.nl.

Spectaculair openingsweekend in de Koopgoot
Het openingsweekend wordt zaterdag 24 juni feestelijk afgetrapt in de Koopgoot door de tangodansers Carlos & Mirella. Zij nemen het publiek mee in de passionele wonderen wereld van de Argentijnse tango, een spectaculaire dans waar de vonken vanaf springen! Op zondag 25 juni is de Koopgoot het podium voor de twee circusartiesten ‘Duo Musa’. Op een 8 meter hoge installatie verrassen zij het publiek met een verhaal vol acrobatiek en magie, over een lollyfabriek waar niet alles op rolletjes loopt… Na deze sensationele act kan men even bijkomen tijdens een fantastisch hoepelspektakel. Ringenbezweerster Witske Vogels en Milan Seegers bundelen hun krachten in de Grote Hula Show en laten zien hoe veelzijdig een simpele ring kan zijn.

Openluchtcircus
De Rotterdamse Koopgoot is in de zomermaanden één groot openluchtcircus! Alle weekenden staan volgepland met onvergetelijke acts. De straatartiesten verrassen voorbijgangers keer op keer en maken hen aan het lachen en dansen. Het publiek kan genieten van circusshows met hilarische clowns, uitdagende trapeze-acts én levensgevaarlijke stunts. Iedereen is welkom tijdens het straattheater festival, de toegang is gratis. Het belooft een bijzondere belevenis te worden voor jong en oud!

Overige informatie:
Locatie: Koopgoot, Rotterdam Centrum
Data: vanaf 24 juni tot eind augustus, ieder weekend
Facebook: www.facebook.com/KoopgootRotterdam

Redacteur