Het zonnetje schijnt, tijd om te golfen!

Het mooie zomerweer komt er weer aan en dat is ook te zien op de golfbanen. Men maakt de golfclubs weer schoon en gaan massaal de golfbaan op, en terecht ook! Het golfseizoen is écht begonnen en het is dan ook tijd om nieuwe golfbanen te gaan ontdekken met uw golfvrienden! Aangezien er zoveel mogelijkheden zijn, hebben we speciaal voor u de populairste golftrips van deze zomer op een rijtje gezet.

Populairste golftrips van deze zomer – TOP 3

3-daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Brabantse land
Dit arrangement blijft terugkomen. Ook deze keer is het een van de best geboekte golftrips in juni. Tijdens dit driedaagse golfarrangement overnacht u twee nachten in een gastvrij hotel in Made. Het hotel is centraal gelegen tussen 5 golfbanen die op maximaal 20 minuutjes rijden zijn. U heeft de keuze om te golfen bij: Oosterhoutse Golfclub, Golfbaan Bergvliet, Golfpark Loonsche duynen, Golfbaan de Turfvaert en Golfpark de Haenen. Bij dit arrangement zijn twee 18 holes greenfees inclusief dus u kunt op twee verschillende banen spelen! Kom ook een weekendje of juist op doordeweekse dagen heerlijk golfen en genieten in Brabant.

Sla je Slag – Heerlijk golfen op de Veluwe en nachtje weg
Vlakbij Arnhem ligt het in chaletstijl gebouwde stijlvolle hotel. Een kleinschalig en charmant hotel met 71 kamers midden in de natuur. Onze parel in de kroon is het al sinds 1971 met 1 Michelinster bekroonde toprestaurant De Kromme Dissel. U gaat golfen op Golfclub Heelsum. Vrijwel het hele jaar door kunt u op zomergreens spelen. Golfclub Heelsum is gelegen op voormalige heide- en zandgronden, water wordt snel afgevoerd; ideaal voor een golfbaan. De contouren van de baan geven zo extra uitdaging aan en keuzemogelijkheden in uw slagen.

2-daags Golfarrangement in Bronckhorst
Heeft u altijd al de golfsport willen ervaren of wilt u uw slag verbeteren? Kom naar de kleinste stad van Nederland en sla op Golfbaan ’t Zelle uw slag. Geniet na een dag op de golfbaan van een 4-gangen verrassingsdiner in het sfeervolle restaurant. Na een heerlijke nacht kunt u de volgende morgen genieten van een Achterhoeks ontbijt en heerlijk golfen op een prachtige baan in de natuur.

Klik op de blauwe titels voor meer informatie over de populairste golftrips van deze zomer.

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur