Rubriek

Den Bosch

Rubriek

Onder het genot van een kopje thee en wat lekkers bijkletsen met uw vriendinnen? Dat is wat u doet tijdens een high tea. Er zijn natuurlijk veel verschillende mogelijkheden om te high tea’en, zo kunt het combineren met een overnachting, met een leuk uitje of gewoon los doen. Om voor u alle mogelijkheden op een rijtje te zetten, is er de site hightea.info.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een TukTuk toer gecombineerd met een high tea? Met de TukTuk tour met High Tea – Groepsuitje in het Land van Maas en Waal wordt u ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Vervolgens gaat u samen met  uw gezelschap maar liefst 3 uur op pad met de TukTuk en onderweg stopt u bij de tuinen van Appeltern om te kunnen genieten van een heerlijke high tea.

Wilt u liever een compleet dagje weg? Dat kan tijdens het Vriendinnenuitje in Giethoorn – Solexen, Varen en High Tea. U begint uw dag met een 2.5 uur durende solextocht door Giethoorn. Wanneer u het al rijdend heeft ontdekt, is het tijd om Giethoorn vanaf het water te bewonderen met de 1 uur durende rondvaart. Om de dag gezellig af te sluiten, gaat u met uw gezelschap de lekkere high tea nuttigen. Klinkt dat niet fantastisch?!

Voor wie liever een rustiger arrangement wilt, is er de rondvaart met high tea over de dommel. Tijdens het Rondvaart met High Tea door Den Bosch bewondert u de mooie omgeving van ‘s-Hertogenbosch onder het genot van een lekker kopje thee en lekkere zoete en hartige hapjes.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden!

TOP 5 Groepsuitjes in de stad Den Bosch

Ga met familie, vrienden of een vereniging er eens op uit voor een leuks groepsuitje. Den Bosch is hier de ideale plek voor, je kan de mooie stad ontdekken en een combinatie maken met een van de activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor een culinaire workshop zoals Cocktailsmaken of de Whisky workshop. U kunt de stad ook ontdekken vanaf het water of ga lopen door de stad met de gids.

Ontdek de stad Den Bosch met uw groep en ga er op uit met een van deze arrangementen.

  1. Cocktailworkshop – Shake en dine!
  2. Storytrail – Stadswandeling met een verhalenverteller
  3. Teambuilding Circus Workshop
  4. COCO’s Whisky Proeverij & Workshop
  5. Bourgondisch s-Hertogenbosch – Rondvaart en diner

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Beleef de Brabantse gezelligheid op het water

Bent u op zoek naar een leuk dagje uit? Wat dacht u dan om met het mooie weer op komst te genieten van het prachtige Nederland vanaf het water?!

Tijdens de dagtocht van Den Bosch naar Heusden bent u een hele dag op het water. U start vanuit het historische Den Bosch om vervolgens naar het oude dorpje Heusden te varen. Na aangekomen te zijn in dit oude dorpje krijgt u de gelegenheid om dit dorpje zelf te ontdekken. Gedurende de mooie vaarroute vaart u langs fantastische plekken als de Dieze, het dorpje Engelen, rivier de Maas, Ammerzoden en Well. Naast het bewonderen van al deze mooie plekken, kunt u ook nog eens genieten van een heerlijke lunch aan boord. Kortom; een compleet verzorgd dagje uit!

Bent u ook benieuwd hoe Brabant vanaf het water is? Ontdek het dan met de Dagtocht rondvaart van Den Bosch naar Heusden!

Top 3 Vaartochten rond Den Bosch

Wilt u eens naar de stad Den Bosch voor een cultureel dagje uit of gewoon even lekker winkelen. Combineer dit eens met een mooie rondvaart door de stad, geniet van een vaart met high tea of een kleine sloep voor uw eigen gezelschap. Wilt u de hele dag op het water beleven dan kunt ook een mooie dagtocht maken door Den Bosch over het Maximakanaal.

Ontdek de stad Den Bosch vanaf het water tijdens een van deze vaartochten.

  1. Dagtocht Vier Sluizen Den Bosch – Ontdek en bevaar het nieuwe Maximakanaal
  2. Sloep varen door Den Bosch
  3. Rondvaart met High Tea door Den Bosch

Met vriendelijk groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Onbezorgd een weekendje weg

Met dit arrangement overnacht u 2x in een prachtig landgoed gelegen in Vught. U krijgt op de dag van aankomst een heerlijk 3-gangen diner en u wordt elke ochtend vrolijk wakker met een heerlijk ontbijt. Is het niet mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen? Geen probleem! Tijdens dit arrangement krijgt u 1 dag fietshuur zodat u de prachtige omgeving kunt ontdekken. Wanneer u uitgefietst bent en u weer terug in het hotel komt, kunt u heerlijk genieten van een lekker portie bitterballen. Het is dus een fietsarrangement waarbij al veel voor u geregeld is!

Fietsen in de prachtige omgeving van Vught

Gedurende dit actief weekendje weg kunt u genieten van de prachtige omgeving van Den Bosch en Vught. Vanuit het dorpje Vught bent u zo aangekomen in de historische stad Den Bosch, waar u uw cultuur kunt opdoen of kunt shoppen.

Geniet van een actief weekendje weg met het 3 daags fietsarrangement op een landgoed in Brabant!

Ga samen met jouw familie, vrienden of  collega’s het water op en geniet van een prachtige rondvaart. 

Met deze rondvaart vertrekt u vanaf de historische stad Den Bosch, waarnaar u 2 uur vaart langs de rivier de Maas. Na 2 uur van de prachtige route genoten te hebben, komt u aan in het vestingstadje Heusden. In dit dorpje krijgt u 2 uur lang te tijd om op ontdekkingstocht te gaan. Wanneer deze 2 uur om zijn, vaart u weer terug naar het oude Den Bosch. Het is dus niet zomaar een rondvaart, maar een rondvaart met beleving!

Een rondvaart met lunch

Tijdens deze rondvaart vaart u met een schip die voorzien is van alle faciliteiten. Zo heeft het schip een bar, zijn er toiletten aan boord en kunt u het dek op om te genieten van het mooie zonnetje tijdens de rondvaart. Voor wie in een rolstoel zit, is deze rondvaart ook geen enkel probleem! De toiletten zijn rolstoeltoegankelijk en ook mag u met uw rolstoel aan boord. Een uitje dat voor iedereen geschikt is!

Geniet u binnenkort ook van een prachtig rondvaart van Den Bosch naar Heusden?