Giethoorn is bij uitstek geschikt om een heerlijke dag of weekendje met familie, vriendengroep of gezellig met collega’s te vertoeven. In het Venetië van het Noorden is ieder jaargetijde wel iets moois te zien of te doen.

Wij hebben een aantal leuke tips voor u uit ons totale aanbod van meer dan 130 uitjes geselecteerd. En met deze 130 kunnen we uiteraard nog eens zoveel combinaties maken zodat we een uitje krijgen precies zoals u dat wenst. Neem een kijkje in onze top 5 of laat ons team Giethoorn specialisten een dagje of weekendje geheel op uw wensen samenstellen.

1. Giethoorn – Het Rietstulp High Tea arrangement

Een gezellige dag met vriendinnen of op stap met de hele familie. Maak een rondvaart door het prachtige waterdorp Giethoorn en geniet ’s middags van een overgetelijke High Tea. Even tijd dus om bij te praten met elkaar en een gezellig dagje uit.

 

Inspannend heen en Ontspannend terug
Inspannend heen en Ontspannend terug

2. Ontspannend heen en Inspannend terug arrangement

Ontspannend heen en Inspannend terug groepsuitje in het mooie waterdorp Giethoorn. Voor een familiedag of vriendenuitje biedt dit dagje uit echt voor ieder wat wils. Met een rondvaartboot een ontspannen tocht maken en de inspanning zit in het punteren door dit fantastische waterrijke dorp.

3. Op de pedalen – Fietsarrangement van Hotel Restaurant de Jonge

Langs rustige polderwegen, met links en rechts natuur, getooid in de schoonheid van het seizoen, rietlanden, weilanden, slootjes, meren, hier en daar een molen. Verblijf in het karakteristieke waterdorpje Giethoorn en ontdek de mooiste stukjes natuur van De Wieden en De Weerribben.

4. Romantische Fluistervaart in Giethoorn – Genieten met z´n tweetjes

Een romantisch dagje varen in Giethoorn. Geniet van elkaar tijdens deze intieme vaartocht inclusief picknick.

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u De Rietstulp, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Restaurant de Rietstulp is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij hier terecht.

Niet gevonden wat u zocht? Klik hier voor meer uitjes in Giethoorn.

Redacteur