Rubriek

Biesbosch

Rubriek

Rustgevend lunchen

Bent u op zoek naar een rustgevend uitje? Dan hebben wij een mooi arrangement voor u!

Met dit arrangement vaart u 2 uur door de prachtige natuur van de Biesbosch en kunt u heerlijk genieten van een lekkere lunch aan boord. Deze uitgebreide lunch bestaat onder andere uit een groentesoep, diverse soorten brood en broodbeleg, salades, kroketten, diverse soorten zoetigheden en nog veel meer! Daarnaast is er koffie, thee, melk en jus d’orange aanwezig! Er is dus zeker voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een uitje voor z’n tweeën of met de hele familie, dit arrangement is daarvoor perfect geschikt!

Nationaal park de Biesbosch

Het nationale park de Biesbosch staat bekend om zijn prachtige natuur en om zijn zoetwatergebied. Dit park is bij uitermate geschikt om lekker te wandelen, te fietsen, te varen of te kanoën. Het is een gebied met een doolhof aan rivieren en kleine watergeulen met glashelder water. Het natuurgebied heeft veel verschillende soorten vogels en het is ook het leefgebied van de bever. Kortom; u kijkt uw ogen uit tijdens uw vaart.

Bent u ook zo benieuwd geworden naar de prachtige natuur van dit mooie Nationale Park?

De Biesbosch – Regio TIP

Het Nationaal Park de Biesbosch is een bijzondere zoetwaterdelta van zo’n 8.000 hectare met een doolhof aan kleine riviertjes en beken. Je kunt lekker genieten in de Biesbosch, wandelen en fietsen zijn de ideale manieren om er op uit te gaan. Met de lente voor de deur, is het tijd om de natuur in te gaan. Wij hebben een paar tips voor je verzameld voor het ideale genieten in de Biesbosch.

Boek een heerlijk hotel op de Biesbosch

Maak er een leuk uitje van en ga een weekendje weg! Om heerlijk te genieten van de Biesbosch waarbij er voldoende vrije tijd is om lekker te gaan wandelen of fietsen, hebben wij een paar tips voor je verzameld voor een hotel op de Biesbosch.

Fietsarrangement door de Biesbosch – 3 dagen genieten
Verken de Biesbosch met de fiets, vanuit dit hotel op de Biesbosch stap je zo op de fiets voor prachtige fietsroutes in en rondom de het Nationaal park. Wil je de Biesbosch vanaf het water ontdekken dan is dat ook mogelijk. Op enkele kilometers vanaf het hotel stap je zo aan boord van de rondvaartboot voor een mooie tocht door dit natuurgebied! Dit hotel ligt in het dorp Made in een gebied waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en ook zeilen, op 5 km van de rand van het schitterende Nationale Park de Biesbosch

Culinair nachtje weg in de Biesbosch – Genieten inclusief 4-gangen diner
Wil je toch liever wat meer gezelligheid en romantiek met jouw geliefde? Kom met partner, vrienden of familie heerlijk uitgebreid dineren tijdens een culinair weekendje weg in dit gezellige hotel. Heerlijk genieten van een smaakvol diner in een sfeervol restaurant en daarna ook een comfortabele overnachting. Kies bewust voor lekker eten, romantiek, tijd voor elkaar en genieten van het bourgondische leven. En dat allemaal in een sfeervol 3-sterren hotel op de Biesbosch! 

De lente komt er aan, heerlijk!

Het Nationaal Park de Biesbosch is een bijzondere zoetwaterdelta van zo’n 8.000 hectare met een doolhof aan kleine riviertjes en beken. Je kunt lekker genieten in de Biesbosch, wandelen en fietsen zijn de ideale manieren om er op uit te gaan. Met de lente voor de deur, is het tijd om de natuur in te gaan. Wij hebben 3 tips voor je verzameld voor het ideale genieten in de Biesbosch.

Genieten in de Biesbosch – 3 TIPS!

Fietsarrangement door de Biesbosch
Dit hotel ligt in het dorp Made in een gebied waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen en zeilen, op 5 kilometer van de rand van het schitterende Nationale Park de Biesbosch. Vanuit dit hotel stapt u zo op de fiets voor prachtige fietsroutes in en rondom de Biesbosch. Het is ook mogelijk om de Biesbosch vanaf het water ontdekken. Op enkele kilometers vanaf het hotel stapt u zo aan boord van de rondvaartboot voor een mooie tocht door dit natuurgebied!

Rondje over het pontje in de Biesbosch – 3-daags Fietsarrangement
Genieten in de Biesbosch. Vanuit het hotel in Raamsdonksveer hebben we een leuke fietsroute die je naar de Biesbosch brengt. Het sfeervolle 3-sterren hotel is gelegen midden in hartje Brabant, echt een bijzonder adresje. Vlakbij het hotel vindt je Attractiepark De Efteling, Nationaal park De Biesbosch en de historische binnenstad van Geertruidenberg. Met persoonlijke aandacht van de medewerkers, een rustige omgeving, een zonnige binnentuin en een gezellige sfeer in de bar, is dit hotel ideaal gelegen om te genieten in de Biesbosch

3-daags Biesbosch arrangement – Overnachten en een rondvaart door de prachtige Biesbosch
Verken de Biesbosch vanaf het water! Kom 3 dagen heerlijk genieten in het Brabantse land. Het hotel ligt op korte afstand van de Biesbosch en in de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Tijdens het verblijf kun je er voor kiezen om een rondvaart te maken door de Biesbosch of om 1 dag gebruik te maken van een huurfiets om de omgeving te ontdekken.

Is de romantiek uit uw relatie en wilt u dit graag weer terughalen? Het is dan tijd voor een romantisch nachtje weg in de Biesbosch met uw geliefde waarbij jullie met zijn tweetjes kunnen genieten. Maar wat houdt dit voor jullie in, de een is romantischer dan de ander of u wilt graag dat de partner iets meer moeite doet voor de romantiek. Hoe zorgt u er voor dat u en uw partner weer tot elkaar komen? Een nachtje weg kan dan de oplossing zijn. Uiteraard kan er ook nog genoeg romantiek in jullie relatie zitten en willen jullie gewoon even lekker ertussenuit om nog meer van elkaar te genieten maar dan even in een andere setting dan thuis. 

Romantisch nachtje weg in de Biesbosch

Heerlijk genieten van een smaakvol diner in een sfeervol restaurant en daarna een comfortabele overnachting. Kom een nachtje romantisch genieten in ons gezellige hotel in Raamsdonksveer. Kies bewust voor lekker eten, romantiek, tijd voor elkaar en genieten van het bourgondische leven. Kortom, een romantisch nachtje weg in de Biesbosch!

Bijzonder adresje in Brabant

Ons sfeervolle 3-sterren hotel is gelegen midden in hartje Brabant, echt een bijzonder adresje. Daarnaast vindt u vlakbij het hotel Attractiepark De Efteling, Nationaal park De Biesbosch. Ook de historische binnenstad van Geertruidenberg is te bezoeken tijdens uw romantisch nachtje weg in de Biesbosch!

Persoonlijke aandacht van de medewerkers, een rustige omgeving, een zonnige binnentuin en een gezellige sfeer in de bar. In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijk en sfeervol diner. Tevens is er de mogelijkheid tot een zeer uniek 3D diner van Tim’s Kitchen. Dit restaurantbezoek in een authentieke keuken zal ongelofelijk verrassend zijn. Deze nieuwe attractie zal u een lange tijd bijblijven. Van alles krijgt u hier het beste!

Kamers en hotel

Het hotel beschikt over comfortabele luxe hotelkamers in Raamsdonksveer voorzien van bad of douche, Kabel TV, kluis, Senseo koffiemachine, waterkoker, wekkerradio en telefoon met buitenlijn.
Eenpersoonskamers, Tweepersoonskamers & Familiekamers voor 3 of 4 personen, Junior Suite, Suite Deluxe en Budget familiekamers voor 5 personen. Tevens is er een restaurant met airconditioning aanwezig en een brasserie met groot terras.

Verras uw geliefde met een Romantisch nachtje weg in de Biesbosch!

Kerstaanbieding in de Biesbosch

Kerst vieren op een bijzonder plekje in Brabant. Geniet op en top van de Brabantse kerstsferen en laat u verrassen door 2 heerlijke kerstdiners in 2 verschillende restaurant. Daarnaast ook persoonlijke aandacht van de medewerkers, een rustige omgeving en een gezellige sfeer in de bar. Kortom, geniet van deze 3-daagse Kerstaanbieding in de Biesbosch.

Bijzonder adresje in Brabant

Ons sfeervol 3-sterren hotel is gelegen midden in hartje Brabant, echt een bijzonder adresje. Daarnaast vindt u vlakbij het hotel Attractiepark De Efteling, Nationaal park De Biesbosch. Ook de historische binnenstad van Geertruidenberg is te bezoeken tijdens uw culinair nachtje weg in de Biesbosch!

Persoonlijke aandacht van de medewerkers, een rustige omgeving, een zonnige binnentuin en een gezellige sfeer in de bar. Dat zijn pas een paar ingrediënten van deze Kerstaanbieding in de Biesbosch. Tevens kunt u in ons restaurant genieten van een heerlijk en sfeervol diner. Bovendien is er de mogelijkheid tot een zeer uniek 3D diner van Tim’s Kitchen. Dit restaurantbezoek in een authentieke keuken zal ongelofelijk verrassend zijn. Deze nieuwe attractie zal u een lange tijd bijblijven. Van alles krijgt u hier het beste!

Kamers en hotel

Het hotel beschikt over comfortabele luxe hotelkamers in Raamsdonksveer voorzien van bad of douche, Kabel TV, kluis, Senseo koffiemachine, waterkoker, wekkerradio en telefoon met buitenlijn.
Eenpersoonskamers, Tweepersoonskamers & Familiekamers voor 3 of 4 personen, Junior Suite, Suite Deluxe en Budget familiekamers voor 5 personen. Tevens is er een restaurant met airconditioning aanwezig en een brasserie met groot terras.

Geniet samen van deze Kerstaanbieding in de Biesbosch in een gezellig hotel!

Culinair nachtje weg in de Biesbosch

Kom met uw partner, vrienden of familie heerlijk uitgebreid dineren tijdens een culinair nachtje weg in de Biesbosch. Heerlijk genieten van een smaakvol diner in een sfeervol restaurant en daarna een comfortabele overnachting. Kortom, kies bewust voor lekker eten, romantiek, tijd voor elkaar en genieten van het bourgondische leven.

Bijzonder adresje in Brabant

Ons sfeervolle 3-sterren hotel is gelegen midden in hartje Brabant, echt een bijzonder adresje. Daarnaast vindt u vlakbij het hotel Attractiepark De Efteling, Nationaal park De Biesbosch. Ook de historische binnenstad van Geertruidenberg is te bezoeken tijdens uw culinair nachtje weg in de Biesbosch!

Persoonlijke aandacht van de medewerkers, een rustige omgeving, een zonnige binnentuin en een gezellige sfeer in de bar. In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijk en sfeervol diner. Tevens is er de mogelijkheid tot een zeer uniek 3D diner van Tim’s Kitchen. Dit restaurantbezoek in een authentieke keuken zal ongelofelijk verrassend zijn. Deze nieuwe attractie zal u een lange tijd bijblijven. Van alles krijgt u hier het beste!

Kamers en hotel

Het hotel beschikt over comfortabele luxe hotelkamers in Raamsdonksveer voorzien van bad of douche, Kabel TV, kluis, Senseo koffiemachine, waterkoker, wekkerradio en telefoon met buitenlijn.
Eénpersoonskamers, Tweepersoonskamers & Familiekamers voor 3 of 4 personen, Junior Suite, Suite Deluxe en Budget familiekamers voor 5 personen. Tevens is er een restaurant met airconditioning aanwezig en een brasserie met groot terras.

Geniet samen van dit Culinair nachtje weg in de Biesbosch in een gezellig hotel!