Dit gezellige hotel verbindt een leuk weekendje in Harlingen uit met een Ultieme Wellness beleving. Wellness Instituut Lucia is een kleinschalige wellness boerderij waar luxe, persoonlijke aandacht en exclusiviteit voorop staan. In een gezellige intieme sfeer eens helemaal in de watten leggen.

Kom genieten in Friesland met deze Ultieme Wellness Beleving
Harlingen is 1 van de 10 admiraliteitssteden uit de Gouden Eeuw. De weldaad uit die tijd straalt nog steeds af op deze mooie parel van de Friese Elfsteden. Uw bezoek aan Harlingen wordt combineerd met een bezoek aan Wellness Instituut Lucia: Een ware weldaad voor lichaam en geest.

Pittoresk Hotel in een Historische pand
Het hotel in Harlingen is samengesteld uit een aantal historische panden uit de Harlinger ‘Gouden Eeuw’. De gezellige binnentuin, met terras, verbindt alles tot een bijzonder en pittoresk geheel.

Voor de prijs van een traditionele 2 persoonskamer biedt het stadslogement u ruime en comfortabele hotelappartementen. Voorzien van een living met kitchenette, slaapkamer, badkamer met ligbad en alle met een eigen opgang. Voor mensen met een beperking of voor mensen met een allergie en/of luchtwegproblemen beschikt het stadslogement over aangepaste appartementen.

Dagje Wellness
Wij hebben voor u in samenwerking met het wellnessinstituut een speciaal Wellness moment samengesteld. Om het de wellness dag voor u helemaal Ultiem te maken moet u een aantal keuzes maken. Let op de keuzes zijn geldig voor 2 personen.

Het verwenpakket is inclusief:
– Welkomstdrankje
– Gebruik Faciliteiten
– Toegang tot de Sauna
– Hapjes en drankjes gedurende de dag

Keuze 1
U kunt keizen voor gebruik van een van de volgende apparaten
– Spa-jet wellness cocoon
– Andumedic 3 medische massage matras
– Luxura zonnebank
OF
– Laconium (infrarood cabine)

Keuze 2
U mag 2 behandelingen (van 30 minuten) naar keuze kiezen
– Hamam Beauty
– Olie Massage of Scrub massage met Lichaamspakking
– Spa life Voeten
– Detox Behandeling en voetmassage

Let op dit wellness instituut is op zondag niet geopend.

Boek hier deze heerlijke Beautydag met Nachtje weg in Friesland.

Redacteur