Genieten van een weekendje weg in Breda met de kinderen of romantisch met z’n tweeën. Kom naar Breda en bezoek verschillende attracties in deze leuke Brabantse stad. 

Cultuur
De meeste bezienswaardigheden die Breda kent, bevinden zich in de binnenstad van de stad, behalve het kasteel Bouvigne. De Grote- of Onze Lieve Vrouwekerk is de belangrijkste bezienswaardigheid van Breda. Hier zijn een aantal grafmonumenten te vinden. Een evenement wat je zeker gezien moet hebben is de Bloemencorso in Zundert. Dit jaar wordt het gehouden op 2&3 september en het is een event waar je zeker met verbazing naar staat te kijken, want het zijn stuk voor stuk ware kunstwerken! De Efteling is dicht in de buurt en is erg leuk in combinatie met een overnachting.

Overnachtingen
Wilt u naast de activiteiten die er te doen zijn blijven overnachten in Breda? Wij hebben voor u de beste hotels op een rijtje gezet. Wilt u een dagje naar de Efteling en daarna blijven overnachten in één van de hotels? Dat is allemaal mogelijk! Wij bieden u complete arrangementen aan met een kaartje van de Efteling inbegrepen met de volgende ochtend een heerlijk ontbijt. Ook hebben we arrangementen voor degenen die willen genieten van de rust en natuur om zich heen.

Groepsuitje in Breda
Voor de leukste groepsuitjes komt u naar Breda. Wat dacht u van verschillende stadsspelen zoals bijvoorbeeld Wie is de Mol, de Mannen tegen de Vrouwen of een GPS tocht? Op deze manier leer je de stad beter kennen, maar op een leuke manier. Ook zijn er verschillende avondprogramma’s mogelijk zoals bijvoorbeeld een Walking Dinner of een dinnershow.

Redacteur