Een dag met een sloepje varen over de schitterende Friese wateren. Opstappen op het paviljoen, direct gelegen aan het Sneekermeer, varen langs en door de Friese dorpjes met vrienden, familie of kennissen. Een absolute aanrader!

Het varen met een sloep is een bijzondere en ontspannende belevenis. De prachtige ruime sloepen brengt u veilig over de prachtige Friese meren naar waterrijke en bezienswaardige gebieden. Met een sloep kunt u bijvoorbeeld de Oude Venen bij Earnewoude bezoeken, een gebied waar je met een doorsnee kruiser niet naar binnen kunt vanwege smalle vaarten en lage bruggen.

De natuur en dorpjes bieden u enkele aantrekkelijke reisdoelen. Onderweg kunt u gezellig gaan picknicken aan de waterkant en ‘s avonds vorstelijk dineren aan het water bij ondergaande zon.

Klik hier voor meer informatie over deze absolute aanrader!

Wilt u eerst meer weten over Friesland voordat u echt zeker weet dat u eens een keer met een sloepje wilt gaan varen? Klik hier voor meer informatie over Friesland.

Geen tijd voor een 2-daags arrangement maar wel voor 1 dagje lekker varen over de Friese meren? Klik hier voor alle arrangementen in Friesland.

Redacteur