Fietsen door de prachtige natuur

Wilt u samen met uw gezelschap een actief weekendje weg op de Veluwe? Wat dacht u er dan van om de Veluwe op de fiets te ontdekken?!

Tijdens dit arrangement gaat u maar liefst 3 dagen op pad in het mooie uitgestrekte gebied van de Veluwe. U overnacht 2 nachten in een unieke Finse Chalet en u start uw actieve dagen goed met een heerlijk ontbijt. Om 1 van uw actieve dagen goed af te sluiten, krijgt u bij dit arrangement ook een heerlijk 3-gangen diner. Om u een beetje wegwijs te maken in het grote gebied krijgt u ook verschillende routes mee die u kunt volgen. En dat allemaal voor nog geen 100 euro per persoon, is dat geen fantastische aanbieding?

Overnacht in een unieke locatie

U overnacht met dit arrangement in een unieke locatie gelegen in het dorpje Dieren aan de rand van de Veluwe. Op het park waar u zult slapen hoeft u zich zeker niet te vervelen. Met activiteiten als langlaufen, e-scooter rijden en klimmen kunt u er een compleet weekendje van maken. Wilt u naast leuke activiteiten ook een beetje cultuur en geschiedenis leren? Dat kan! De stad Arnhem is binnen een kwartier te bereiken en hier kunt u het openluchtmuseum en het krüller muller museum bezoeken. Genoeg te doen dus!

Bent u ook zo nieuwsgierig naar de Veluwe? Ga dan op pad met het Fietsweekend – Actief weekend op de Veluwe!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.