Ze zeggen dan wel Nederland Fietsland, maar het is ook werkelijk zo! Op een dag als vandaag wanneer de zon op vele delen in het land er lekker door komt trappen we er wat af met z’n allen. Op zondag geen files op de autobaan maar op de fietspaden. En wat zijn dan eigenlijk mooie plekjes om te fietsen? Gaat u vanuit huis op pad of boekt u een fietsweekend om ook eens andere fietsgebieden te ontdekken?

Voor speciale fietsarrangementen om met familie en vrienden te doen vindt u hier speciale fietstochten en fietsweekendjes weg.

Wilt u uw favoriete fietsroute in Nederland met alle Recreatief.nl bezoekers delen?
Mail deze route dan naar ons met een leuke foto dan plaatsen we deze in de fietsrubriek van Recreatief.nl!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.