Deze Hotelaanbieding mag u niet missen! 2 Nachten wegdromen in de Veluwse bossen, een avondje genieten van een 3-gangen wild menu, u maakt een boswandeling met de boswachter en bij terugkomst geniet u van een heerlijk glas wijn in de Oldtimer.

Prachtig gelegen op de Veluwe aan de rand van het dorpje Nunspeet, op steenworp afstand van de A28 en het NS station Nunspeet, ligt Landgoedhotel Vennendal, omringd door de Veluwse bossen, zandverstuivingen en heidevelden. Dit romantische en zeer comfortabele viersterren hotel is gelegen op een 5 hectare groot landgoed en is omzoomd met grindpaden, fleurige bloemperken, gazonnen, heesters en struiken. Binnen lijkt het interieur geleend uit een Victoriaanse villa uit het einde van de 19e eeuw. De grandeur van weleer is voelbaar en zichtbaar in de aankleding.

82 in landhuisstijl ingerichte kamers en lodges in het bos
Klassiek en sfeervol. De in totaal 82 in landhuisstijl ingerichte kamers en lodges in het bos geven u een echt ‘thuisgevoel’ en bieden een fraai uitzicht op de bosrijke omgeving. De rustige sfeer en een prima badkamer met douche en/of bad maken uw verblijf helemaal af. De Wintertuin, de Jachtkamer en de Schotse pub bieden gezelligheid en warmte. Ontspannen is hier echt geen kunst. Na een stevige boswandeling, waarbij u de gezonde lucht door uw aderen voelt stromen, vleit u neer bij een van onze 18 open haarden of in de verkwikkende sauna. Ook een frisse duik in het verwarmde binnenzwembad of een sportieve strijd op de tennisbaan bieden volop vertier.

3daagse Wild en Wijn Hotelaanbieding?

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.