Ontspannend het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om feestelijk en ontspannend het nieuwe jaar in te gaan? Bekijk dan eens deze TOP 3 aanbiedingen voor een Oud en Nieuw met Wellness. Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2023 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2024? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op de prachtige en sfeervolle locatie inclusief wellness om lekker ontspannend het nieuwe jaar in te gaan

Oud & Nieuw arrangement in Zeeland

TOP 3 Oud en Nieuw met Wellness

Oud en Nieuw vieren in Leiden? Geniet en relax in dit Wellness hotel
Heerlijk genieten met Oud en Nieuw in Leiden! Tijdens dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement verblijft u 2 nachten in dit wellness hotel, geniet u van heerlijke diners en in de ochtend een uitgebreid ontbijt. In het hotel is een uitgebreide wellness aanwezig en kunt u daar een entreeticket voor bij reserveren en tijdens de jaarwisseling lekker relaxen.

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Brabant
Wilt u de jaarwisseling buiten de deur vieren maar u weet nog niet waar? Wat dacht u dan van dit 3-daags Oud & Nieuw arrangement in het gezellige Brabant. Tijdens uw verblijf geniet u van heerlijke diners, kunt u gebruik maken van de Wellnessboot en gaan we het nieuwe jaar in met een toost. Dit arrangement behoort dan ook zeker tot de TOP 3 Oud en Nieuw met Wellness!

3-daags exclusief Oud en Nieuw arrangement – Met Live Muziek in Brabant
Wilt u ook lekker genieten van een 3-daags oud en nieuw arrangement en genieten van heerlijke diners en live muziek op Oudjaarsavond? Boek dan uw Oud en Nieuw dit jaar in dit mooie Brabantse hotel en geniet van dit arrangement.

Met feestelijke groet,

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840

Redacteur