Golft u graag samen met uw geliefde? Dan bent u bij deze prachtige buitenplaats helemaal aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor romantiek en golfen in Utrecht! Én daarbij heeft u ook nog eens een schitterend uitzicht op een kasteel, klinkt dat niet romantisch?!

Romantiek en Golfen in Utrecht

Even genieten van elkaar met dit romantische arrangement gecombineerd met 9-holes golfen. U wordt ontvangen met een borrelplank en een fles bubbels op de Buitenplaats in Driebergen. Hier dineert u ’s avonds en verblijft u een heerlijk nachtje. De volgende dag na het ontbijt gaat u naar Houten om samen 9-holes te gaan golfen op golfbaan The Mondial. Romantiek en golfen in Utrecht!

De Buitenplaats

Midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug staat deze Buitenplaats. Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtige natuur. U kunt hier overnachten in één van de 65 comfortabele hotelkamers. Alle kamers kijken uit op het omliggende groen en het hele hotel is gelijkvloers en daarmee dus ook zeer rolstoelvriendelijk. De kamers beschikken over douche en toilet, televisie, radio, telefoon en een kluisje. Dus een geschikte uitvalbasis voor romantiek en golfen in Utrecht!

9 Holes golfen in Houten

Bij The Mondial in Houten kunt u golfen op een uitdagende 9-holes golfbaan. De zeer gevarieerde holes verleiden u te gaan voor het best mogelijke resultaat. Vaak met het sprookjesachtige uitzicht op Kasteel Heemstede. Hier ontdekt u waar u staat met uw golfspel. Als u de water- en bunkerpartijen of wasteland aea uit het spel weet te houden.  De 9-holes zijn samen 2745 meter aan golfbaan. Welk spelniveau u ook heeft, u kunt hier optimaal genieten van golf. De golfbaan ligt op zo’n 19 minuten rijden van de buitenplaats in Driebergen.

Voor romantiek en golfen in Utrecht bent u bij deze Buitenplaats aan het juiste adres!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.