Is het weer tijd om een weekendje te gaan golfen? In de Achterhoek kunt u heerlijk golfen, sla uw slag op een van de golfbanen, geniet van verrukkelijke diners en droom 2 nachten weg in een monumentale villa. Kom golfen in de Achterhoek en geniet!

De golfbanen

U kunt zelf kiezen waar u wilt golfen in de Achterhoek. U heeft de keus uit Golfbaan ’t Zelle of de Keppelse golfclub. Golfbaan ’t Zelle mag van de mooiste 18-holes landgoedbanen van Nederland genoemd worden en dat is niet voor niets. De golfbaan in Hengelo kent veel natuurlijke hindernissen, waardoor het golfspel voor elke handicap-categorie uitdagend is. De holes zijn uitgezet langs en soms over prachtig oud geboomte en kronkelende beken, die verschillende waterpartijen verbinden. Het golfcomplex heeft een oppervlakte van 92 hectare!

De 18 holes par-71 golfbaan in Hoog-Keppel is zeer gevarieerd: holes in bospercelen, langs weidelandschappen, met uitdagende waterpartijen en holes met een uitgesproken linksbaan karakter. De baan ligt in een landelijke omgeving in de Achterhoek.  De golfbaan is geschikt voor beginnende en gevorderde spelers. En dat alles gelegen in het Achterhoekse coulisselandschap. De Keppelse Golfclub was een van de eerste golfclubs van Nederland. Heeft u al zin gekregen om te gaan golfen in de Achterhoek?

hotel in de achterhoek golfen

Overnachten

U overnacht in een prachtige monumentale villa in Doetinchem. Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design.  De exclusieve ambiance en de tuinen ademen verhalen die ver teruggaan in de tijd. Na een intensief dagje golfen in de Achterhoek kunt u hier genieten van onder andere een voortreffelijk 6-gangen diner. Restaurant LOKAAL heeft een warme uitstraling door het ‘hemelplafond’ met tientallen kleine lichtjes. Vanuit het hotel loopt u zo Doetinchem in, hier kunt u lekker shoppen of plaatsnemen op een van de gezellige terrasjes. Bij het hotel kunt u fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen. 

Dit 3-daags golfarrangement in Gelderland is inclusief:

  • Glas welkomstbubbels
  • Rondje bites in 4 heerlijke gangen op de dag van aankomst
  • 2 Overnachtingen in een lifestyle kamer
  • 2x live cooking ontbijt in de Kookstudio
  • 6-gangen diner in restaurant Lokaal op de tweede dag
  • 2x Een green fee voor 18 holes op Golfbaan ’t Zelle of de Keppelse golfclub

Bekijk ook dit golfarrangement in Limburg!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805