Heeft u de banen in Nederland al een beetje gezien en bent u op zoek naar een nieuwe golf uitdaging? Ga eens naar Duitsland en spel op een van de beste banen. En dan kan met één van deze TOP 3 Golftrips naar Duitsland. Verblijf bij een hotel op de golfbaan of verblijf wat meer in de natuur. Naast het 18-holes golfen kunt u ook een proefcursus doen met een golfinstructeur voor een extra boost. In Duitsland kunt u ook prachtig wandelen in de bossen en geniet van de natuur.

TOP 3 Golftrips naar Duitsland

3-daags Golfarrangement met 2 greenfees en slapen in het hotel op de golfbaan
Op 3 uur rijden van Maastricht ligt dit bijzondere hotel dat midden op de golfbaan ligt in het Duitse St. Wendel. Bij dit golfarrangement zijn 2 greenfees voor 18 holes golfen inbegrepen, dineren in het restaurant met uitzicht op de golfbaan en natuurlijk in de ochtend een stevig ontbijt.

3-daags Golfarrangement op een prachtig Landgoed in Rijnland-Palts met 2 Greenfees
aat het drukke stadsleven even achter u en geniet van een heerlijk verblijf in het Duitse Rijnland-Palts. U overnacht in een luxe hotelkamer of studio op een schitterend landgoed tussen de wijngaarden en glooiende heuvels van Rheinhessen. Vanuit uw kamer heeft u uitzicht op de direct naastgelegen 18-holes golfbaan van het hotel. Tijdens uw verblijf zijn er twee 18-holes greenfees inbegrepen.

3-daags Golfarrangement in Sauerland met diner en dag golfen
Wilt u er even tussenuit en bij onze oosterburen verblijven en golfen in Sauerland? Dan is dit absoluut een aanrader. Het hotel heeft een goede keuken, 3- en 4-sterren kamers en u kunt hier natuurlijk fantastisch golfen. Bij het 3-daags golfarrangement krijgt u op een proefcursus met golfinstructeur en aansluitend kunt u zelf 18 holes golfen.

Benieuwd naar onze andere golfarrangementen in Duitsland?

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl 

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.