Het najaar is begonnen en we maken ons al weer op voor de koude dagen en dat geeft ook weer te denken wat we dit jaar weer met de Kerstdagen gaan doen? Vandaag wil ik u een paar leuke tips geven uit ons nieuwe aanbod. Naast ons vaste mooie aanbod aan kerstaanbiedingen hebben we weer heel veel mooie nieuwe hotels en kerstaanbiedingen toegevoegd aan ons inmiddels ruime aanbod van meer dan 230 Kerstarrangementen.

Geniet u met Kerst in een Kasteel, Kloosterhotel of liever op een landgoed of juist een heel gezellig klein knus hotel? We hebben het allemaal voor u.
Hieronder 5 nieuwe Kersttips:

  1. 2-daagse Kerstaanbieding op de Veluwe – te boeken op 24, 25 en 26 december
  2. 4 Dagen Kerst vieren in een Villa in Rijssen (Overijssel) met op beide kerstdagen live muziek
  3. 3 Dagen genieten met Kerst in Renesse op een prachtig landgoedhotel
  4. Kerst vieren in een fantastisch Kasteel in Zuid-Limburg!
  5. 4 Dagen met Kerst verblijven in een kloosterhotel met op Kerstavond een mis in de eigen Kapel

Check hier het totale aanbod op Kerstarrangementen.tips! En kunt u het niet vinden en wilt u graag advies?
Bel dan gerust naar onze Kerstspecialisten op 088-5405830.

Met recreatieve groet,
Christel Gieling

Recreatief.nl / Kerstarrangementen.tips

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.