Deze 3-daagse Wellness aanbieding in Valkenburg is op basis van half pension met een dag heerlijk genieten in het kuuroord Thermae 2000. Boek nu een betaalbaar weekendje of midweek weg en kom helemaal tot rust hier in het mooie Limburg.

Deze Wellness aanbieding heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8. Een erg ontspannen 3-daags uitstapje waarbij u pure ontspanning, gastvrijheid en het echte kuren kunt ontdekken. Aanbevolen door boekers en de redactie van Recreatief.nl.

Klik hier als u meer wilt weten over dit uitje of bel gratis 088-5405805 voor eventuele vragen.

Lees alle beoordelingen over 3-daagsWellness arrangement met dagje Thermae 2000 in Limburg.

Met relaxte groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.