Wine, Dine en Relax in Valkenburg! Ervaar een nachtje weg vol genot en ontspanning. Culinair dineren met prachtige wijnen, ontspannen in thermale bronnen en overnachten in een wijnthema kamer. Geniet van het beste van Valkenburg!

De unieke wijnthema kamers

Laat u betoveren door de warme en intieme sfeer van de unieke wijnthema kamers. Een ode aan de kunst van het wijn maken, met comfort en elegantie als kern. De unieke en bijzondere hotelkamers en villa’s vertellen hun eigen verhaal, gekoppeld aan een wijnproducent. Laat u meevoeren door de traditie en passie van de wijnwereld in uw eigen sfeervolle verblijf.

“Overnachten in een wijnkamer: een betoverende reis door de wereld van wijn, waar comfort en passie samenkomen.”

Ontspannen bij Thermae 2000 – Wine Dine en Relax arrangement

Verwen uw lichaam en geest met de helende kracht van de thermale bronnen bij Thermae 2000. Laat al uw zorgen wegsmelten in de rustgevende warmte van de baden.

Wijnbar en Proeverijen

Proef de wereldwijnen in onze gezellige wijnbar, waar elke wijn een verhaal vertelt en perfect samengaat met smakelijke bites. Ontdek nieuwe smaken en geniet van een unieke wijnervaring. Laat uw smaakpapillen verwennen in het sprankelende restaurant. Proef de culinaire kunstwerken, bereid met zorgvuldig geselecteerde lokale ingrediënten, en combineer ze met uitstekende wijnen.

Geniet van het beste wat Valkenburg te bieden heeft tijdens een Wine Dine en Relax arrangement. Ontdek de schoonheid van deze betoverende bestemming en laat u onderdompelen in een wereld van genot en rust.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Golfweekend.nl
Mail: reserveringen@golfweekend.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur