Gezellig shoppen in Valkenburg net voor de kerst? Doe uw kerstaankopen op de kerstmarkt in het gezellige Valkenburg! Alles is aangekleed in kerstsfeer, de lampjes hangen door de hele stad, gezelliger maken dan dit kan bijna niet. Geniet overdag van de gezelligheid in de stad en koop leuke spullen bij de verschillende kraampjes. Na een drukke dag is het tijd om lekker te relaxen in een 4-sterren hotel in Gulpen, waar u volledig tot rust kunt komen. Een gezellig uitje net voor de feestdagen!

Kerstmis, Presenteert, Geschenken

Bij dit 2-daags kerstmarkt arrangement met verblijf in Gulpen is inbegrepen:

  • Ontvangst met warme drank naar keuze en lekkernij
  • 1x Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • Kerstattentie op de hotelkamer
  • Entreeticket voor de Gemeente kerst grot in Valkenburg

4-sterrenhotel in Gulpen

Dit monumentale 4-sterren hotel is volledig aangepast en met alle moderne gemakken. Een unieke gebouw met een design waar de oude- en nieuwe stijl elkaar ontmoeten. Geniet van de culinaire hoogstandjes van de koks en relax in onze wellness afdeling en dat alles met een warm huiselijk gevoel. We zien er naar uit om u te verwelkomen in het mooiste stukje van Nederland.

Doe uw kerstinkopen in Zuid-Limburg dit jaar! Ontdek de kerststad Valkenburg en overnacht in een 4-sterrenhotel in het prachtige Gulpen. Bezoek de kerstmarkt in de gemeentegrot van Valkenburg, koop de leukste cadeautjes en geniet van het heerlijke eten op de kerstmarkt!

Ons volledige aanbod bekijken? Dat is mogelijk op onze website!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840

Redacteur