Wunderland Kalkar is ontstaan uit de voormalige kerncentrale “Schneller Brüter”. In 1995 heeft de Nederlander Hennie van der Most deze kerncentrale gekocht en omgebouwd tot hotel-, vergader. en vrijetijdscentrum.

Temidden van mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen beschikt Wunderland Kalkar over comfortabele hotelkamers, sfeervolle restaurants, gezellige kroegjes, een familiepark en het outdoorcentrum “Adventure Plaza”.

Wunderland Kalkar, wat eerder Kernwassen Wunderland heette, is gelegen in Kalkar in Duitsland. Het is net over de grens bij Arnhem en het meeste personeel spreekt ook Nederlands!

Attracties
Er zijn vele attracties in het park zoals diverse zweefmolens, een klimwand, reuzenrad, boomstamattractie, acthbanen, disk’O, een kleine kartbaan, je kan quadrijden, dragsterrijden en er is een F1 simulator aanwezig.

Kernie’s Familiepark
In Kernie’s Familiepark is het erg gezellig en is er elke dag wat te beleven! De attracties die hierboven zijn genoemd vallen onder dit park. Naast al deze attracties zijn er ook springkussen en een skelterbaan voor de stoere jongens en meiden.  In Kernie’s Familiepark zijn de attracties, friet, ijs, frisdrank, koffie en thee onbeperkt en bij de entreeprijs inbegrepen! Dus ideaal voor een gezinsuitstapje!

Voor meer informatie over Wunderland Kalkar, klik hier.

Indien u zin heeft in een weekendje Wunderland Kalkar, klik hier voor de mogelijkheden. U verblijft dan op het park zelf en kunt het hele weekend genieten van de leuke attracties in het park en de verschillende bars en restaurants!

Redacteur