Wilt u er lekker een weekendje tussenuit en genieten van een prachtige stad? Kom dan naar Utrecht en geniet van een weekendje in de stad, fietsend, of in een wellness centrum.

Beauty weekend in Utrecht

Ervaar het gevoel van natuurlijke ontspanning, rust en gezelligheid in een wereld van baden, sauna, thermen en natuurlijk innerlijke en uiterlijke verzorging.
Met uw partner, familie, vrienden of alleen een paar uurtjes of misschien wel een volledige dag ontspannen uitgaan. Even weg van de dagelijkse beslommeringen en gewoon even aandacht voor uzelf.

Geen haast, geen stress, lekker de tijd voor u zelf. U hoeft hier geen rekening te houden met tijd, afgezien van de eventuele afspraak voor een heerlijke massage of behandeling. Wist u overigens dat massage één van de meest effectieve manieren is om werkdruk en stress te verwerken? De diverse Finse binnen- en buitensauna’s, de Romeinse thermen met een stoombad, whirlpool, kruidentempel, en het binnen- en buitenzwembad geven een optimaal gevoel van welzijn.

In diverse Finse binenn- en buitensauna’s, de Romeinse thermen met een stoombad, whirlpool, kruidentempel en het binnen- en buitenzwembad geven een optimaal gevoel van welzijn.

Klik hier voor de meest ontspannende beautyarrangementen in Utrecht.

Een weekendje ertussenuit

Kom samen met uw partner, vriendinnen of gezin een weekendje naar Utrecht. Deze prachtige historische stad kent vele bezienswaardigheden die je kunt bezichtigen en terrasjes waar je de hele dag lekker mensen kunt kijken. Klik  hier voor de leukste weekendjes weg naar Utrecht. 

Wilt u alvast een kijkje nemen wat er allemaal te doen is in Utrecht? Klik hier voor meer informatie over de attracties in Utrecht.

Redacteur