Zin in een gezellig avondje uit met de meiden? Wat dacht u van zeilen met een botter en een cocktail workshop! Dat is nog eens iets anders dan de normale vriendinnenuitjes. Stap in Huizen aan boord van een botter, maak een schitterende tocht en bij terug komst samen cocktails shaken.


Dit vriendinnenuitje is inclusief
  • Huur schip voor 2 uur
  • Ontvangst met soep en stokbrood
  • Palaver
  • Schippersborrel
  • Cocktailworkshop
  • Onbeperkt consumpties
  • Servicekosten

ALL-In Prijs: € 99,95 p.p.

Minimum aantal personen: 12

De prijs van dit vriendinnenuitje is geldig tot en met 31 december 2019.


Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.