Alle routes worden conform de voorwaarden van de NTFU uitgezet door de wielervrienden van de Valkenburgse Wieler Club (lid van de NTFU (Nederlandse Tour Fiets Unie)). U volgt de goed zichtbare gekleurde pijlen en geniet van de schitterende natuur en vele vergezichten die het Limburgse Heuvelland te bieden heeft. Aan alles is gedacht: fietsverhuur, afgesloten fietsenstalling, hulp bij pech onderweg, EHBO, rustplaatsen met uitgebreide mogelijkheden voor de inwendige mens en een informatie post die u graag dagelijks adviseert over de route’s.

Wat komt u allemaal tegen?
Het is teveel om hier allemaal te omschrijven; u fietst door de mooiste natuur landschappen welke veelal in eigendom of in beheer van Stichting Het Limburgs Landschap dan wel Natuurmonumenten Nederland zijn. Onder andere door Ingendael, Bemelerberg, Cottessen, Eijsder Beemden, Maasdal, Beneden Geuldal, De Dellen enz…

Imposante vergezichten, kabbelende riviertjes, pittoreske dorpjes, gezellige terrasjes. Alles komt u tegen.

Niet voor niets is Zuid-Limburg uitgekozen tot een van de meest favoriete fietsgebieden van Nederland. Uit het meest recente onderzoek van Fietsen Eén Twee Drie (www.fietsen.123.nl) is gebleken dat Limburg een vierde plaats inneemt bij de meeste populaire fietsprovincie van Nederland. Fietsen Eén Twee Drie behoort tot de populairste fietswebsites van de Benelux. De website heeft ruim 3.200 fietsroutes in Nederland, België en daarbuiten.

Afstanden
U kunt kiezen uit 3 afstanden, t.w. 25 km – 40 km – 60 km. Dagelijks kunt u van afstand wisselen, zelfs nog onderweg.

Start / Finish locatie
Elke dag vertrekt uit vanuit onze startlocatie, die tevens ook de finishlocatie is.
Café-Feestzaal Cascade
Nachtegaalstraat 25
6325 AX Vilt (Berg & Terblijt)

Starten / Inschrijven
Elke dag kunt u starten tussen 9.00u en 11.00u.

Parkeergelegenheid
Deze is gratis.

Kosten
Bij voorinschrijving en betaling vóór 1 juni betalen € 14,00 per persoon.
Vanaf 1 juni betaald u € 17,00 per persoon.
Kinderen t/m 12 jaar doen gratis mee.
Een dagfietser betaald € 5,00 per dag.

Meer informatie is te vinden op heuvellandfiets4daagse.nl!

Redacteur