Na deze rondwandeling weet u bijna alles over de Leidse historie. Verhalenverteller Rembrandt of zijn vrouw Saskia van Uylenburgh nemen u op zo'n bijzondere manier mee in het Leiden van toen dat u het nooit meer zal vergeten.


Dit arrangement is inclusief:
  • 1,5 uur durende stadswandeling
  • Rembrandt verhalenverteller

Prijs: € 15 p.p. exclusief BTW

Minimum aantal personen: 8

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.


Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.