Beste lezer ik wil u vandaag meenemen in de wereld van groepen die met elkaar gaan genieten van heerlijke wintersport uitjes.

Als u aan Wintersport denkt, denkt u aan sneeuw, schaatsen, snowboarden, skien! Heerlijk actief uit met familie, vrienden of collega’s en dat wintergevoel beleven. Dat kan in Nederland met indoor winterpret maar natuurlijk ook in Sauerland en Winterberg!

De best boekende Wintersport uitjes.

  1. Actief groepsuitje in Sauerland
  2. Weekendje skien – bedrijfs uitje in Sauerland
  3. Apres ski party – groepsuitje Sauerland
  4. bedrijfsuitje winterberg ? volledig verzorgd bedrijfsfeest – Wintersport in Winterberg
  5. Het Langlauf Plezier Circuit – Outdoor programma in Gelderland

Met sportieve groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.