Als u aan Wintersport denkt, denkt u aan sneeuw, schaatsen, snowboarden, skiën! Heerlijk actief uit met familie, vrienden of collega’s en dat wintergevoel beleven. Dat kan in Nederland met indoor winterpret maar natuurlijk ook in Sauerland en Winterberg met outdoorpret!

De best boekende Wintersport groepsuitjes tot nu toe zijn:

  1. Het Langlauf Plezier Circuit – Outdoor programma in Gelderland
  2. Dagje naar de sneeuw in Sauerland
  3. Pitbar arrangement – uniek groepsuitje Icekarten in Brabant
  4. Weekendje skien – bedrijfs uitje in Sauerland
  5. Actief groepsuitje in Sauerland

Zit het wintersportuitje dat jij met vrienden, collega’s of voor een vrijgezellenuitje wilt organiseren er niet bij?
Kijk dan hier voor nog veel meer Wintersport uitjes!

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.